ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Taşçı Taşrada birinci

         BEYŞEHİR – Andy-ar Sosyal Araştırmalar Merkezi’nin Türkiye’nin 16 Büyükşehir – 15 İl ve bu illere bağlı ilçe belediye başkanlarının performansına yönelik halkın düşüncelerini tespit etmek adına..

Taşçı Taşrada birinci

 

       BEYŞEHİR – Andy-ar Sosyal Araştırmalar Merkezi’nin Türkiye’nin 16 Büyükşehir – 15 İl ve bu illere bağlı ilçe belediye başkanlarının performansına yönelik halkın düşüncelerini tespit etmek adına gerçekleştirdiği araştırmada, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, merkez ilçe belediyelerinden sonra 31 ilçe içerisinde birinci sırayı elde etti.
       Araştırma da, Kantitatif araştırma tekniklerinden “yüz yüze görüşme yöntemi” kullanılarak uygulandı. 31 ilde toplam 386 noktada gerçekleştirilen araştırmanın yüzde 25’i kır özelliği taşımakta olan ilçe ve köy merkezlerinde yapıldı. Konya’da yapılan araştırmada Merkez ilçelerde Selçuklu birinci, Karatay ikinci, Meram Belediyesi’de üçüncü sırada yer aldı. Merkez ilçeleri dışında kalan taşra ilçeler arasında ise ankete katılanlar Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı’nın performansından memnun olduklarını belirttiler. Taşra ilçeler arasında, Başkan Taşcı birinci olurken, Seydişehir Belediye Başkanı Abdülkadir Çat ikinci sırada yer aldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL