ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Taşçı’dan Hayırlı Olsun Ziyareti

           BEYŞEHİR – Göreve geldikleri günden buyana Sivil Toplum Kuruluşları ile her zaman birlikte hareket ederek istişarelerde bulunduklarını belirten Başkan Taşcı; “Biz ilçemizdeki tüm STK’ları önemsiyoruz…

Taşçı’dan Hayırlı Olsun Ziyareti

           BEYŞEHİR – Göreve geldikleri günden buyana Sivil Toplum Kuruluşları ile her zaman birlikte hareket ederek istişarelerde bulunduklarını belirten Başkan Taşcı; “Biz ilçemizdeki tüm STK’ları önemsiyoruz. Hepsi ile karşılıklı fikir alış verişinde bulunarak ilçemiz için birlikte akıl yürüterek çalışmalar yapıyoruz. Bu bundan sonrada böyle devam edecek. Faruk Aydın ve yönetimine yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada inanıyorum ki güzel çalışmalara imza atmaya devam edecekler” dedi. 
            Aydın ise ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek; “Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da hem odamız için hem ilçemiz için çalışmalara devam edeceğiz” dedi.
            Ardından Ziraat Odasına geçen Başkan Taşcı, Ziraat Odası başkanı Adem Metli ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL