ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Uyuşturucu Operasyonu 9 Gözaltı

BEYŞEHİR – Edinilen bilgiye göre, yapılan bir ihbarı değerlendiren Jandarma Suç Önleme ve Araştırma Timleri, merkezi Beyşehir olmak üzere, Konya, Adana ve Antalya illerinde uyuşturucu madde alıp satan suç örgütüne..

Uyuşturucu Operasyonu 9 Gözaltı

BEYŞEHİR – Edinilen bilgiye göre, yapılan bir ihbarı değerlendiren Jandarma Suç Önleme ve Araştırma Timleri, merkezi Beyşehir olmak üzere, Konya, Adana ve Antalya illerinde uyuşturucu madde alıp satan suç örgütüne üye olduğu öne sürülen bir kişi takip altına alındı.
      Beyşehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen operasyon kapsamında Beyşehir ve Seydişehir ilçeleri ile Adana ve Antalya illerinde jandarma ekipleri tarafından 14 farklı adrese şafak vaktinde eş zamanlı olarak operasyon gerçekleştirildi.
        Şüphelilere ait adreslerde arama yapmak üzere narkotik köpek timlerinin de operasyonda görev aldı. 3 farklı ilde yapılan operasyonlarda göz alıtına alınan 9 şüphelir Beyşehir’e getirildi. Beyşehir’e getirilen 9 şüpheli de Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi.
        Suç örgütüne üye oldukları iddia edilen şüphelilerin jandarmada sorgularının devam ettiği, yürütülen operasyon kapsamında gözaltı sayısının daha da artabileceği öğrenildi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL