ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Vekil Kadın İşçilerle çapa yaptı

DERBENT – Milletvekili  Üzülmez, AK Parti İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği organize ile Derbent ilçesinin merkez, köy ve beldelerine ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarete, İlçe Belediye Başkanı Hamdi Acar, AK Parti Derbent İlçe Başkanı..

Vekil Kadın İşçilerle çapa yaptı

DERBENT – Milletvekili  Üzülmez, AK Parti İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği organize ile Derbent ilçesinin merkez, köy ve beldelerine ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarete, İlçe Belediye Başkanı Hamdi Acar, AK Parti Derbent İlçe Başkanı Hamdi Kuyubaşı, il genel meclisi üyesi Rafet Furunkoyak ile partililer de eşlik etti.

Derbent İlçe Belediyesi’ni ziyaret eden Üzülmez’e Belediye Başkanı Hamdi Acar, Filistin Bayrağı desenli bir halı hediye etti. Makam ziyaretinin ardından şehir merkezinde esnaf, kahvehane ve Pazar yeri ziyaretleri yapan Üzülmez ve beraberindekiler, ardından kasaba ve köylerde bölge halkının talep ve sorunlarını dinledi.

Seçim dışı zamanlarda da milletvekili olarak bu tür ziyaretleri sık sık gerçekleştirdiklerini belirten Üzülmez, vatandaşlarla yaptığı sohbetlerde, varsa dert ve taleplerini dinlemeye geldiklerini söyledi. Üzülmez’e, bölgenin su, gölet, yol ve diğer konularla ilgili talepleri aktarıldı.

Üzülmez, köy ziyaretleri esnasında tarlada çalışan kadınlarla da sohbetler gerçekleştirdi. Üzülmez, Belediye Başkanı Acar ve kadınlarla birlikte bir süre pancar çapası yaparken, ardından tarla başında hazırladıkları sofrada birlikte yemek yedi. 

DERBENT, KONYA’NIN SAYFİYE YERİ OLMAYA ADAY

Derbent Belediyesi’nin yapımını tamamladığı Aladağ Göl Parkı’nı da gezerek çalışmalar hakkında bilgiler alan Üzülmez, gazetecilere yaptığı değerlendirmede, Derbent ilçesinin doğa ve güzellikleriyle Konya’nın sayfiye yeri olmaya aday bir merkez olduğunu belirtti. “Buranın Konya’nın bir arka bahçesi veya göl bahçesi, bir sayfiye alanı olması için biz de tüm çalışmalara elimizden geldiğinde desteğimizi vereceğiz.”diyen Üzülmez, Aladağ Kayak Merkezi Projesi’nin AK Parti iktidarı döneminde hayata geçirileceğini söyledi. Bu proje ile ilgili çalışma yürüten herkese teşekkür eden Üzülmez, “Belki, bugün şu denilebilir; ‘bu uzun vadede olabilirdi’ Ama, büyük projeler konuşarak hayata başlar. Konya’nın hızlı treni  110 sene konuşulmuş. 110 sene sonra gerçekleşmiş. Ama AK Parti iktidara geldiğinde bu projelerin uzun vadesi yok. Bu kayak merkezi bugün  konuşuluyorsa, çok uzun sürmeden inşallah AK Parti iktidarları döneminde gerçekleştirilecek. Biz temenni ediyoruz, en kısa zamanda gerçekleşsin. Ben başkanımıza ‘önce şu sayfiye yerlerini yapıp evvela gelip burada bir  dinlenelim’ diyorum. Arkasından kayak merkezi olunca zaten bir teleferikle Aladağ’a çıkıp bu güzellikleri hep beraber yaşayacağız.  Bunun uzun vadede olmayacağı kanaatindeyim. İnşallah bu çalışmalar sürüyor ve gerçekleştirilecektir.”ifadesini kullandı.(

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL