ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Vergi Mükelleflerine “Onur Plaketi”

BEYŞEHİR-Beyşehir’de 52 yıldır aralıksız olarak devam ettirdiği iş yaşamında vergisini zamanında ve düzenli olarak ödeyen kundura tamircisi 68 yaşındaki Nuri Özaslan’a Gelir İdaresi Başkanlığı onur plaketi takdim edildi. Beyşehir’de vergi..

Vergi Mükelleflerine “Onur Plaketi”

BEYŞEHİR-Beyşehir’de 52 yıldır aralıksız olarak devam ettirdiği iş yaşamında vergisini zamanında ve düzenli olarak ödeyen kundura tamircisi 68 yaşındaki Nuri Özaslan’a Gelir İdaresi Başkanlığı onur plaketi takdim edildi.

Beyşehir’de vergi haftası etkinlikleri devam ediyor. Etkinlik kapsamında Beyşehir Vergi Dairesi Müdürlüğü’nü temsilen yapılan ziyaretlerde vergisini düzenli olarak ve aksatmadan zamanında ödeyen vergi mükellefleri arasından Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından seçilen esnaf ve ticaret erbaplarına onur plaketi takdim ediliyor.

Bu kapsamda ilçe merkezinde yarım asırdan fazla süredir kundura tamircisi olarak mesleki hayatını aralıksız olarak sürdüren ilçenin en eski vergi mükelleflerinden Nuri Özaslan’ı Beyşehir Vergi Dairesi Müdürlüğü’nü temsilen ziyaret eden gelir uzmanı Mevlüt Karataş, M.Emin Doğan ve Faruk Şanal, Gelir İdaresi Başkanlığı onur plaketini takdim etti.

Hafta çerçevesinde 8 isme onur plaketi verilirken, ziyaretlerde zamanında ve aksatmadan düzenli olarak ödenen vergilerden dolayı Gelir İdaresi Başkanlığı adına mükelleflere teşekkür edildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL