ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Yaralı leyleğe Şevkat eli

       BEYŞEHİR-Hacıakif Mahallesi’nde yolda yürüyen Asiye Doğan, yerde yaralı bir yavru leylek buldu. Evine götürdüğü leyleğin kırık ayağını saran Doğan, daha sonra durumu Beyşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerine..

Yaralı leyleğe Şevkat eli

       BEYŞEHİR-Hacıakif Mahallesi’nde yolda yürüyen Asiye Doğan, yerde yaralı bir yavru leylek buldu. Evine götürdüğü leyleğin kırık ayağını saran Doğan, daha sonra durumu Beyşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. Yaralı kuş, Beyşehir Milli Parklar Şefliği görevlilerince teslim alındı.
        Asiye Doğan, yavru leyleği yolda bırakmaya vicdanının elvermediğini, evine götürerek yarasını sardığını söyledi.
        Beyşehir Milli Parklar Şefi Mehmet Şener de kendilerine getirilen yaralı yaban hayvanlarını Karatay Hayvanat Bahçesi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne teslim ettiklerini ifade ederek, “Orada tedavisi tamamlanıp iyileştikten sonra doğaya yeniden salınacak. Bu yavru leylek uçmayı öğrenirken yuvadan düşmüşe benziyor. Karatay Hayvanat Bahçesi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavisi tamamlanıp iyileştikten sonra doğaya yeniden salınacak. Duyarlılıklarından ötürü başta Belediye Başkanımız Murat Özaltun olmak üzere tüm personeline teşekkür ediyoruz; her zaman yaban hayatının yanında oluyor ve bizi destekliyorlar. Leyleği bulan ve duyarlılık gösteren hemşehrimize de örnek davranışından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL