ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Yaşar’dan ‘geçmiş olsun’ dileği

  BEYŞEHİR-Beyşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şeref Yaşar, trafik kazası geçiren İHA muhabiri Ali Rıza Önses’e geçmiş olsun dileğinde bulundu. Yaşar, Beyşehir Göl Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve İhlas Haber Ajansı..

Yaşar’dan ‘geçmiş olsun’ dileği

 

BEYŞEHİR-Beyşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şeref Yaşar, trafik kazası geçiren İHA muhabiri Ali Rıza Önses’e geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Yaşar, Beyşehir Göl Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve İhlas Haber Ajansı Beyşehir Muhabiri Önses’in geçtiğimiz hafta içerisinde Konya-Beyşehir Karayolu’nda yaşanan talihsiz bir trafik kazası sonrasında Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi altına alındığını anımsattı. Kazayı Önses ve yol arkadaşı Mustafa Bozkay’ın  şans eseri hafif yaralı olarak atlattığını vurgulayan Yaşar, “Aynı zamanda gazetemizin yazı işleri müdürü olarak da görev yapan, yaptığı haberlerle Beyşehir’in hem gözü, hem de kulağı olan meslektaşımızın kazayı hafif yaralı olarak atlatması ve hastaneden taburcu olduktan sonra tekrar görevinin başına dönmesi tek teselli kaynağımız olmuştur. Kazada yaralanan Önses ile birlikte ile yol arkadaşı Mustafa Bozkay’a da geçmiş olsun dileklerimizi iletmek istiyoruz.”dedi.

Öte yandan, Beyşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden gazetemize gönderilen mesajda da, kaza geçiren gazeteci Ali Rıza Önses’e geçmiş olsun temennisinde bulunuldu. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL