ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Yeni araçlar görücüye çıktı

                HÜYÜK – Hüyük ilçesine bağlı Kıreli beldesinde araç filosu yeni katılımlarla daha da güçlü hale geldi. Son dönemde filoya kazandırılan yeni iş makinesi..

Yeni araçlar görücüye çıktı

 

              HÜYÜK – Hüyük ilçesine bağlı Kıreli beldesinde araç filosu yeni katılımlarla daha da güçlü hale geldi. Son dönemde filoya kazandırılan yeni iş makinesi ve araçların tanıtımı için bir program düzenlendi.

Törene Kıreli Belde Belediye Başkanı Ali Mermer, Kıreli Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Ahmet Çelikbaş, AK Parti Belde Başkanı ve meclis üyesi Halil Karaağaç, meclis üyesi Halil İbrahim Özer ve belediye çalışanları katıldı.

Tanıtım programında önce filoya son dönemde dahil olan araçlar peş peşe dizilirken, bölgeye kazasız belasız hizmet vermesi için dualar yapıldı. Ardından konvoy halinde hareket eden araçlar, görücüye çıkarak basına tanıtıldı.

Kıreli Belde Belediye Başkanı Ali Mermer, yaptığı açıklamada, yeni büyükşehir yasası ile birlikte Kıreli Belde Belediyesi’nin de kapatılacak yerel yönetimler arasında yer aldığını belirterek, buna rağmen “durmak yok yola ve hizmete devam” sloganıyla araç filosuna yeni araçlar katmaya ve bölgeye hizmet götürmeye devam ettiklerini söyledi.

Bundan sonrası nda bölge için yeni bir sürecin başladığına dikkat çeken Mermer, “Bu süreçte Kıreli Kasabası halkı teslimiyetçi olmayacak. Mutlaka halkımız yönünü belirleyecektir. Dolayısıyla yeni dönemde de mutlaka söz sahibi olacaktır. Onu umut ediyorum. Biz kasabamızı yeni sürece göre hem hazırlıyoruz, hem de karamsar olmuyoruz. Hem sürekli olarak hizmet üretiyoruz, hem de araç filomuza katkıda bulunuyoruz.”dedi.

Araç filosuna dahil edilen araçların son dönemde bölgeye kazandırılan iş makinesi ve araçlar olduğunu vurgulayan Mermer, şu bilgileri verdi:

“Bunların hepsi hem Kıreli beldemize, hem de çevresine hizmet ediyor. En son filomuza katılan aracımız ise Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın hibe olarak verdiği çöp aracı oldu. İnşallah bu da kasabamız ve çevremize faydalı hizmetlerde bulunacak. Ayrıca, Devlet Hava Meydanları’ndan  36 Kwa gücünde büyük bir jeneratörü de beldemize kazandırdık, bölge halkının hizmetine sunduk. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın yine hibe kredisiyle alınan asfalt süpürme makinesi de filomuza dahil olmuştur. Bununla birlikte son dönemde  bölgemize kazandırılan bir hizmet aracı, bir doldurucu ve kazıcı kepçe de filomuzu daha da güçlü hale getirmiştir.”

Bu arada, tanıtım programına katılan belediye meclis üyeleri de araç filosuna kazandırılan yeni araç ve iş makineleri ile Kıreli beldesinin imkanlarının daha da genişlediğine dikkat çekti.

Belediye Meclis Üyesi Ahmet Çelikbaş, son dönemde Belediye olarak çok güzel iş ve hizmetlere imza attıklarını belirterek,”İnşallah daha da güzel olur. Belediye olarak araç yönünden hiçbir eksiğimiz kalmadı.”dedi.

Belediye Meclis Üyesi Halil Karaağaç da, araç filosunun her geçen gün daha da büyüyerek yenilendiğini ifade ederek, “Beldemizde artık kimsenin ayağına çamur değmiyor. Beldemizde Avrupa standartlarına yakın bir duruma geldik.”dedi.

Belediye Meclis Üyesi Halil İbrahim Özer ise, en çok belde belediyelerinin kapatılmasına üzüldüklerini belirterek, “Özellikle beldemizde son zamanda üretilen hizmetlerle bayağı bir mesafe kat edildi. Belediyemizin kapatılması hizmetlerin inşallah önünü kesmez.”şeklinde konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL