ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Yeni Sanayi Bölgesi için Çalışma Başladı

         BEYŞEHİR – Yeşilyurt Mahallesine kurulacak olan küçük ve orta ölçekli sanayi bölgesi toplam 200 bin metrekare bir alana kurulacak. Yeni sanayi bölgesi için imar çalışmaları da..

Yeni Sanayi Bölgesi için Çalışma Başladı

 

       BEYŞEHİR – Yeşilyurt Mahallesine kurulacak olan küçük ve orta ölçekli sanayi bölgesi toplam 200 bin metrekare bir alana kurulacak. Yeni sanayi bölgesi için imar çalışmaları da başlatıldı.
       Konu ile ilgili açıklama yapan Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı yakın gelecekte Beyşehir’in daha da büyüyeceğine işaret ederek; “Vatandaşlarımızın Gembos yolu olarak bildikleri Yeni Konya-Antalya yolu çok yakın bir zamanda faaliyete geçececek olması, yeni çevre yolunun otogar civarından Seydişehir yolu ve Genek Bölgesinden Antalya yoluna bağlanacak olması nedeni ile Antalya’ya gidecek olan büyük ve küçük araçların önemli bir bölümü bu güzergahı kullanacak. Böylece sanayimizde eskiye oranla daha büyük bir hareket meydana gelecek. Biz de bu düşünce ile yeni bir sanayi bölgesinin aciliyet arz etmesinden dolayı bu konu ile ilgili çalışmalarımıza başladık” dedi.
KABRİSTAN KONUSUNDA HALKIMIZ RAHAT OLSUN
Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı bir süredir kamuoyunda mevcut Şehir Kabristanlığı’nın Sanayi bölgesine dahil edileceği yönünde ki söylentilere de noktayı koydu. Bazı kesimlerce dillendirilen bu konu ile ilgili Belediyemizin bir çalışması olmadığı gibi olması da mümkün değildir. Vatandaşlarımız bu tür söylentilere kulak asmasınlar ve rahat olsunlar” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL