ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Yeşildağlılar hasret giderdi

  Yeşildağ Beldesi Belediye Başkanı Mustafa Ünlü, Beyşehir Gölü kenarında iskele mevkisinde düzenlenen festivalde yaptığı açıklamada, şenliğin amacının vatandaşları bir araya getirmek olduğunu söyledi. Böyle etkinliklerin vatandaşların tanışmasına vesile olacağını..

Yeşildağlılar hasret giderdi

 

Yeşildağ Beldesi Belediye Başkanı Mustafa Ünlü, Beyşehir Gölü kenarında iskele mevkisinde düzenlenen festivalde yaptığı açıklamada, şenliğin amacının vatandaşları bir araya getirmek olduğunu söyledi.

Böyle etkinliklerin vatandaşların tanışmasına vesile olacağını ve böylece dayanışmanın da artacağını belirten Ünlü, “Beldemizin kenarındaki eşsiz güzelliğe sahip Beyşehir Gölümüzde düzenlediğimiz şenliğin bu yıl yedincisini gerçekleştiriyoruz. Burada Türkiye’nin her yerinden gelen hemşehrilerimiz hem tanışıyor hem de kaynaşıyor. Böylece akrabalık bağları da güçleniyor. İnşallah bu geleneksel şenliğimizi her yıl daha da büyüterek devam ettireceğiz” diye konuştu.

Yerel sanatçıların da sahne aldığı şenlikte Yörük çadırlarında vatandaşlara cağ kebabı, gözleme ve yayıkta ayran ikram edilirken, etkinlik kapsamında tekne yarışı da düzenlendi. Balıkçı teknelerinin kıyasıya yarışmasını vatandaşlar ilgiyle izledi. Yoğurt içerisinde para bulma yarışında ise yüzleri yoğurt olan çocuklar eğlenceli dakikalar yaşadı.

Şenliğe, Ak Parti Konya Milletvekilleri Gülay Samancı, Mustafa Akış ile Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı katıldı. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL