ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Yüksek Adrenalinli Off Road

             BEYŞEHİR – Etkinliğe, Beyşehir İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, İlçe Emniyet Müdürü Nedim Özata, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Nurettin Karşıyaka, İlçe Milli Parklar Şefi Mehmet..

Yüksek Adrenalinli Off Road

 

           BEYŞEHİR – Etkinliğe, Beyşehir İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, İlçe Emniyet Müdürü Nedim Özata, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Nurettin Karşıyaka, İlçe Milli Parklar Şefi Mehmet Şener, Beyşehir Off-Road Kulübü Başkanı Ömer Yürük ve off-road tutkunları katıldı. 
            Off-road sırasında kaza yapan arazi aracı içerisinden yara almadan kurtulan sürücü ve belediye başkanı Taşcı, içinden çıktıktan sonra etkinliğe katılan diğer araçta bulunanlarla birlikte ters dönen aracı ittirerek tekrar eski haline getirdi. Belediye Başkanı Taşçı ve beraberindeki adrenalin tutkunları, daha sonra hiçbir şey olmamış gibi başka bir araca binerek yoluna devam etti.
            Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı off-road sonrasında yaptığı açıklamada, Kaza yapacaklarını hissettiklerini, adrenalini çok seven bir kişi olduğunu söyledi.
            Etkinliğin ortasında Yaka Manastır Milli Parkı’nda verilen yemek molasında konuşan Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Off-road sporunu televizyonlarda görüyorduk fakat kendimiz içinde hiç olmamıştık. Gördüğümüzün çok daha fevkinde heyecan verici, macera yaşatıcı olduğunu görünce sizlere karşı sevgimiz bir kat daha arttı  dedi.
            Programın sonunda dönüş yolunda Beyşehir Gölü kıyısına gelen araçlar, üzerlerinde  ki çamuru suya girerek temizledi. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL