ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Öğrencilerden Karne Gününde Anlamlı Yardım

        BEYŞEHİR – Bahçelievler Kasapoğlu İlköğretim Okulu’nda öğrenim gören öğrenciler, düzenlenen mavi kapak kampanyasına katıldı. Öğretmenleri Halil ve Dudu Demir öncülüğünde şişe kapakları toplamaya başlayan öğrenciler, bedensel..

Öğrencilerden Karne Gününde Anlamlı Yardım

 

      BEYŞEHİR – Bahçelievler Kasapoğlu İlköğretim Okulu’nda öğrenim gören öğrenciler, düzenlenen mavi kapak kampanyasına katıldı. Öğretmenleri Halil ve Dudu Demir öncülüğünde şişe kapakları toplamaya başlayan öğrenciler, bedensel engelli olan Durdane Uzunkaya’ya akülü araba almak için seferber oldu. Ev ev, kahvehane gezerek mavi kapak toplayan öğrenciler, daha fazla kapak toplamak için birbirleriyle yarıştı. Ancak yeterli sayıya bir türlü ulaşamayan öğrencilerin yardımına esnaflık yapan Seyit Girgin yaptığı maddi destekle yetişti. Toplanan kapaklardan elde edilen gelir ve maddi destekle satın alınan akülü engelli aracı teslimi için okul bahçesinde tören düzenlendi.
      Törene Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Taşdelen ile okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler de katıldı.
      Karne dağıtım gününe tesadüf eden törende kampanyayı düzenleyen öğretmen Halil Demir, ülke genelinde giderek yaygınlaşan mavi kapak kampanyasının kendilerini çok etkilediğini belirterek, “Öğretmen eşim Dudu Hanım ile birlikte başlattığımız kampanyamıza öğrencilerimizin yanı sıra meslektaşlarımız da büyük destek verdik. Kendilerine göstermiş oldukları duyarlılıktan ötürü teşekkür ediyorum. Bir kişinin dahi olsa engelini kaldırabildiysek ne mutlu bize” diye konuştu.
      Konuşmaların ardından ihtiyaç sahibi bedensel engelli Durdane Uzunkaya’ya kampanya kapsamında alınan engelli aracı teslim edildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL