ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Zabıtadan Dilenci Operasyonu

        BEYŞEHİR – Beyşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Ramazan ayını fırsat bilen dilencilere yönelik denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Beyşehir’de ramazan ayının gelmesiyle birlikte özellikle Cuma namazlarında cami önlerini mesken..

Zabıtadan Dilenci Operasyonu

        BEYŞEHİR – Beyşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Ramazan ayını fırsat bilen dilencilere yönelik denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Beyşehir’de ramazan ayının gelmesiyle birlikte özellikle Cuma namazlarında cami önlerini mesken tutan dilencilere zabıta geçit vermiyor.
        Vatandaşların manevi duygularını sömürerek bundan kazanç sağlamaya çalışan dilencilere engel olmak amacıyla Beyşehir’deki cami çevrelerinde tespit yaptı. Dilencileri tespit eden ekipler, yakalananlara kabahatler kanunun 5326 sayılı kanunun 36’ıncı maddesi gereğince para cezası keserek uyarıda bulundu. Dilencilerin üzerinden çıkan bir miktar paraya da zabıta ekipleri tarafından el konuldu. Vatandaşları dilencilik yaparak haksız kazanç elde etmek isteyenlere karşı daha duyarlı olma çağrısında bulunan Zabıta Müdürü Metin Öz Beyşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri 24 Saat boyunca Alo 153 numaralı telefonu arayarak bu konuda şikayet ve ihbarlarını iletmelerini, yapılacak olan ihbarların da ekiplerce derhal yerinde değerlendirilerek gerekli işlemler yapıldıktan sonra kendilerine de bilgi akışı sağlanacağını ifade ettiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL