ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

BTO’dan Girişimcilik Eğitimi Alanlara Sertifikaları Verildi

BEYŞEHİR – Beyşehir Ticaret Odası ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) işbirliği ile girişimci adaylara yönelik düzenlenen ücretsiz girişimcilik eğitimi Üzümlü Mahallesinde gerçekleştirilen; 1-2..

BTO’dan Girişimcilik Eğitimi Alanlara Sertifikaları Verildi

BEYŞEHİR – Beyşehir Ticaret Odası ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) işbirliği ile girişimci adaylara yönelik düzenlenen ücretsiz girişimcilik eğitimi Üzümlü Mahallesinde gerçekleştirilen; 1-2 ve 5-6 Nisan 2017 tarihleri arasında 32 saat süren eğitimi başarıyla tamamlayanlara kursiyerlere Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Sertifikaları verildi.

       Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Ali Şan, “Hedefimiz Başarılı İşletmelerin Kurulmasını Sağlamaktır” sözüne vurgu yaptı. Beyşehir Ticaret Odası olarak amacımız Milli İstihdamı artırmak ve yeni girişimlerin iş dünyasına katılımlarını sağlamaktır dedi.

     Beyşehir Ticaret Odası toplantı salonunda düzenlenen sertifika programına, yönetim kurulu üyesi Deniz Öztulum ve kursiyerler katıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL