ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

  30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 90. yıl dönümü, tüm yurtta olduğu gibi Beyşehir’de de çeşitli etkinlikler ile kutlandı. Atatürk anıtına çelenk sunulmasıyla başlayan Zafer Bayramı kutlamaları, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük’ün..

Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

 

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 90. yıl dönümü, tüm yurtta olduğu gibi Beyşehir’de de çeşitli etkinlikler ile kutlandı. Atatürk anıtına çelenk sunulmasıyla başlayan Zafer Bayramı kutlamaları, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük’ün makamında tebrikleri kabul etmesinin ardından devam etti. Anıt Alanı’ndaki kutlama törenlerine Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Garnizon Komutanı Mustafa Özdemir, Beyşehir belediye Başkanı İzzet Taşcı, Cumhuriyet Başsavcılığı Temsilcileri, Selçuk Üniversitesi Ali Akkanat İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan Çelik, İlçe Emniyet Müdürlüğü temsilcileri, kurum ve kuruluş amirleri, siyasi partilerin temsilcileri, devlet ve özel bankaların temsilcileri, silahlı kuvvetler mensupları ve yargı üyeleri katıldı.

            Tören Atatürk Anıtı’na çelenk konmasının ardından, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların da yapılmasıyla Anıt Alanı’ndaki tören sona erdi. Buradaki törenin ardından Kaymakam Başıbüyük makamında tebrikleri kabul etti. Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı’nın düzenlediği 30 Ağustos Zafer Bayramı Kokteyli ile de Zafer Bayramı törenleri sona erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL