ResimLink - Resim Yükle
Güncel Haberler

Başkan Elkin’den Cumhuriyet Bayramı Mesajı

AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Recep Elkin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Elkin mesajında; Kıymetli Hemşehrilerim, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde 19 Mayıs 1919’da başlayan milli mücadelemizin..

Başkan Elkin’den Cumhuriyet Bayramı Mesajı

AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Recep Elkin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Elkin mesajında; Kıymetli Hemşehrilerim, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde 19 Mayıs 1919’da başlayan milli mücadelemizin büyük bir zafer ile neticelenmesi ile , 29 Ekim 1923 tarihinde ilan edilen Cumhuriyetin 98. kuruluş yıl dönümünü ilk günkü gibi büyük bir gurur ve coşku ile kutluyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” esası ile çıktığı yolda Aziz milletimizin Kurtuluş Savaşı’nda esaret zincirlerini kırıp parçalaması ve eşsiz bir zafer kazanması ile Türk milletinin tabiat ve şiarına en uygun idare olarak Cumhuriyet kabul edilmiştir.

Cumhuriyetimiz büyük fedakarlıklar neticesinde birlik ve beraberliğin, azmin, kararlılığın ve egemenliğin sembolü olmuştur. Eşsiz bir zafer üzerinde yükselen Cumhuriyetimiz ilelebet payidar kalacaktır.

Bizler de bugünlere nasıl gelindiğini unutmayarak, devraldığımız bu değerli mirası aynı yüksek ruh ve şuurla Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesinin ötesine taşıma gayreti ve inancında olmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını,  milletimizin gönlünde ölümsüzleşen Şehit ve Gazilerimizi rahmet, minnet ve şükran’la anıyor, Siz değerli Hemşehrilerimin ve Aziz Milletimin 29 EkimCumhuriyet Bayramını kutluyor, sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum.” dedi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL