ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Trafikte Kanun Önemlidir!!!

             BEYŞEHİR – Liseler arasında düzenlenen yarışmanın finali Ticaret Meslek Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı. Final müsabakasında Ali Akkanat Anadolu Lisesi ile Anadolu Öğretmen Lisesi..

Trafikte Kanun Önemlidir!!!

 

           BEYŞEHİR – Liseler arasında düzenlenen yarışmanın finali Ticaret Meslek Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı. Final müsabakasında Ali Akkanat Anadolu Lisesi ile Anadolu Öğretmen Lisesi karşı karşıya geldi. Münazara yarışmasında Ali Akkanat Anadolu Lisesi öğrencileri “trafik sorunlarının çözümünde kanunlar önemlidir” tezini savunurken, Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri ise ‘eğitim önemlidir’görüşünü ortaya koydu.
       Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerinden Havvanur Akyol, Zeliha Şahbaz ve Mertcan Aktı fikir ve tezlerini ortaya koyarak jüriyi etkilemeye çalışırken, Ali Akkanat Anadolu Lisesi adına yarışan Büşra Özen, Emine Akkoca ve Şefika Doğan karşı görüşle kıyasıya bir puan toplamanın mücadelesini verdi.
       Yapılan konuşma ve sunumların ardından kararını açıklayan jüri  “Trafik sorunlarının çözümünde kanunlar önemlidir” tezini savunan Ali Akkanat Anadolu Lisesi öğrencilerine 98, “eğitim önemlidir” görüşünü ortaya koymaya çalışan Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerine ise 88 puan verdi. Bu sonuçla Ali Akkanat Anadolu Lisesi münazara yarışmasında birinciliği kazanan okul oldu.
       Final yarışmasına İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Siper’in yanı sıra yarışmaya katılan okulların idareci, öğretmen ve öğrencileri ile öğrenci velileri katıldı. Yarışmada birinci olan okulun Beyşehir’i Konya’da yapılacak il birinciliği yarışmasında temsil edeceği açıklandı. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL