ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Türkiye’nin markaları, Türkiye’nin çocuklarını giydiriyor

             BEYŞEHİR – Karaali İlkokulu bahçesinde düzenlenen dağıtım törenine Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan..

Türkiye’nin markaları, Türkiye’nin çocuklarını giydiriyor

 

           BEYŞEHİR – Karaali İlkokulu bahçesinde düzenlenen dağıtım törenine Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Taşdelen, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler ile Jandarma teşkilatı mensuları ve vakıf görevlileri  katıldı.
            Törende konuşan Kaymakam Başıbüyük, proje hakkında bilgi verdi. Türk milletinin gerek milli, gerekse dini kültürünün yardımlaşmayı her zaman için ön planda tuttuğuna vurgu yapan Başıbüyük, “Komşusu açken, tok yatan bizden değildir, diye bir anlayışa sahibiz. Bu kapsamda güzel ülkemizde ekonomik durumu iyi olan insanlar, her zaman diğer insanlara yardımcı oluyor. Geleneğimizde bu var ve sürekli bu oluyor.”dedi.
            Son zamanlarda Türkiye’de önemli markaların biraraya gelerek kırsal alanda öğrenim gören zeki, çalışkan öğrencileri giydirmeyi amaç edinen bir proje gerçekleştiğinden söz eden Kaymakam Başıbüyük, şunları kaydetti: “Biz de Kaymakamlık olarak onlarla ilişki kurduk,  ‘Türkiye’nin markaları, Türkiye’nin çocuklarını giydiriyor’ projesi kapsamında Beyşehir Kaymakamlığı olarak  Karaali İlkokulu ve Karaali Ortaokulu öğrencileri bugün giydireceğiz.  Toplam burada 468 öğrenci arkadaşımız olduğunu biliyoruz. Bunların yaklaşık 2 bin 340 parça giyeceğini dağıtacağız. Her öğrenciye bir paket vereceğiz, her pakette 5 parça bulunuyor, çorap, bot, kaban, pantolon, kazak  gibi kışlık giyecekler. Dolayısıyla bu projeyi gerçekleştiren firmalara ben sizler adına çok teşekkür ediyorum.Bu projenin gerçekleşmesinde katkı sağlayan Beyşehir Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı çalışanlarına, İlçe Jandarma Komutanlığımız personeline, öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Bu giysileri iyi ve mutlu günlerde kullanmanızı diliyorum. Yeni yıla böyle pırıl pırıl giysiler içerisinde gireceeksiniz.Yeni yılınızı da kutluyorum”
        Konuşmanın ardından koliler içerisindeki yardım paketleri öğrencilere tek tek dağıtılırken, Kaymakam Muzaffer Başıbüyük, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Taşdelen ve diğer yetkililer bazı öğrencilere dağıtım öncesi  kıyafetlerini kendi elleriyle giydirdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL