ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

1993 doğumlulara kışla yolu gözüktü

BEYŞEHİR-Er celp döneminde sevke tabi Beyşehir, Hüyük ve Derebucak ilçelerindeki asker adaylarının, sevklerinin birinci grup için 21 Ekim-7 Kasım, ikinci grup için ise 2-18 Aralık tarihlerinde yapılacağı bildirildi. Beyşehir Askerlik..

1993 doğumlulara kışla yolu gözüktü

BEYŞEHİR-Er celp döneminde sevke tabi Beyşehir, Hüyük ve Derebucak ilçelerindeki asker adaylarının, sevklerinin birinci grup için 21 Ekim-7 Kasım, ikinci grup için ise 2-18 Aralık tarihlerinde yapılacağı bildirildi.

Beyşehir Askerlik Şubesi’nden yapılan yazılı açıklamada, 1993 ve üzeri doğumlu sevke tabi yerli ve yabancı yükümlülerin sevk günlerinin belirlendiği belirtildi.

Birinci grup için 21 Ekim-7 Kasım, ikinci grup için ise 2-18 Aralık tarihlerindeki sevk işlemlerinin, Beyşehir Askerlik Şubesi’ne yapılacağı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi: 

“Yükümlülerin sevk için yanlarında nüfus cüzdanının aslını getirmeleri gerekmektedir. Yükümlülerin sevk çağrı pusulası beklemeksizin askerlik şubesine başvurması gerekmektedir. Başvuruda bulunmayanların, 1111 Sayılı Askerlik Kanunu’nun ilgili maddelerine göre cezalı duruma düşeceklerinden, konuya gerekli hassasiyeti göstermeleri menfaatleri icabıdır.” 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL