ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Ağ Atarken Beyşehir Gölü’ne Düşen Balıkçı Kayıp

            BEYŞEHİR – Beyşehir’de oturan işçi emeklisi ve aynı zamanda balıkçılık yapan 4 çocuk babası Mustafa Şimşek, dün saat 17.45 sıralarında balık tutmak için teknesiyle Beyşehir Gölü’ne..

Ağ Atarken Beyşehir Gölü’ne Düşen Balıkçı Kayıp

            BEYŞEHİR – Beyşehir’de oturan işçi emeklisi ve aynı zamanda balıkçılık yapan 4 çocuk babası Mustafa Şimşek, dün saat 17.45 sıralarında balık tutmak için teknesiyle Beyşehir Gölü’ne açıldı. Yaklaşık yarım saat sonra başka bir balıkçı, Şimşek’e ait tekneyi gölün Karadiken açıklarında boş halde ve ağ atılmış olarak görünce durumdan şüphelenip jandarmaya haber verdi.

            Ağ atarken dengesini kaybedip suya düştüğü tahmin edilen Mustafa Şimşek, yapılan ilk arama çalışmasında bulunamadı. Bugün 03 Eylül 2012 Pazartesi günü havanın aydınlamasıyla birlikte Beyşehir Belediyesi Dalgıç ekibi ile Konya, Afyonkarahisar ve Aksaray İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne bağlı dalgıçlar tarafından bugün arama çalışması başlatıldı. Arama çalışmasına balıkçılar da tekneleriyle katıldı, ancak henüz sonuç alınamadı.
            Aramalarda Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük ve Jandarma komutanı Binbaşı Mustafa Özdemir’de eşlik ederken balıkçı Şimşek’in arkadaşları ve aileside arama çalışmalarını yakından takip ediyor. Şimşek’in bulunması için arama kurtarma çalışması sürüyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL