ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Ak Parti’den Anneler Günü Programı

         BEYŞEHİR – AK Parti Beyşehir Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Göl Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, AK Parti İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, Başkan Yardımcısı Hazım Kesme, AK..

Ak Parti’den Anneler Günü Programı

         BEYŞEHİR – AK Parti Beyşehir Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Göl Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, AK Parti İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, Başkan Yardımcısı Hazım Kesme, AK Parti Beyşehir Kadın Kolları Başkanı Semra Acır ve anneler katıldı. Programın açılışında konuşan İlçe Kadın Kolları Başkanı Semra Acır, annenin değer ve öneminin saymakla ve düşünmekle bitirilemeyeceğini ifade etti. AK Parti İlçe Başkanı Nafiz Huğlu da, annelerin gününün senede bir gün olmadığını vurgulayarak, “Biz annelerimizi her gün sever sayarız, her gün hatırlarız” dedi. Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı da konuşmasında, annelerin yerini doldurmanın mümkün olmadığını ifade etti.
            Konuşmaların ardından AK Parti İlçe Başkanı Nafiz Huğlu salondaki annesine sahnede çiçek verdi. Huğlu ve Belediye Başkanı Taşcı, aynı zamanda bir anne olan Kadın Kolları Başkanı Semra Acır’a da bir çiçek takdim etti.Etkinlik, sinevizyon gösterisi, konferans ve kadınlara özel eğlence programı ile sona erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL