ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Akış Sanayicilerle Bir Araya Geldi.

  BEYŞEHİR – Beyşehir Organize Sanayi Bölgesi’nde Takavcı Mermer’e ait yeni fabrika binasında gerçekleşen toplantıya Toplantıya Ak Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet..

Akış Sanayicilerle Bir Araya Geldi.

 

BEYŞEHİR – Beyşehir Organize Sanayi Bölgesi’nde Takavcı Mermer’e ait yeni fabrika binasında gerçekleşen toplantıya Toplantıya Ak Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, Bayavşar Belediye Başkanı Polat Yetkin, Ak Parti Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, Beyşehir Ticaret Odası Başkanı Salih Gül, İl genel meclisi üyeleri ve sanayiciler katıldı.

Ak Parti Konya Milletvekili Akış; burada yaptığı konuşmada, toplantıların yerinde yapılması gerektiğini, sorunları yerinde görmek adına bunun önemli olduğunu dile getirdi.
         Beyşehir Organize Sanayi Müdürü Mutlu Korkmaz’da organize sanayi hakkında katılımcılara bilgi verdi. Korkmaz; mevcut üç tesisin yanında dört adet daha ruhsat kesildiğini, Organize Sanayinin günden güne daha çok müteşebbisin yatırım yaptığına dikkat çekerek, Teşvik Kanununun 2013 Ağustos ayına kadar geçerli olduğunu, yatırım yapmak isteyen sanayicileri de acele etmeleri konusunda uyardı.
         Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı teknolojinin gereklerini takip edebilmek için bir arada olmak gerektiğini vurgularken, gelişmek için bir adım atıldığını artık devamının da gelmesi gerektiğini belirtti.
                Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük’de Beyşehir’deki silah sanayi potansiyeline dikkat çekerek, dünya ile rekabet edebilmek için mutlaka küçük atölyelerden büyük çaplı fabrikalara geçmenin şart olduğunu aktardı.
         Takavcı Mermer Adına konuşan Hasan Takavcı’da Organize sanayide ilk yatırım yapan firma olarak ne zorluklar çektiğini dile getirdi. Takavcı Organize sanayiye yatırım yapacak sanayicilere de bilgi ve birikimlerini aktarabileceklerini ve istendiği taktirde her türlü yardım ve desteği verebileceklerini söyledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL