ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Arabaşı Gecesi, Beyşehir protokolünü buluşturdu

          BEYŞEHİR – Avdancık Köyü Sosyal Yarımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından geleneksel hale getirilerek her yıl düzenlenmeye başlanan ‘arabaşı gecesi’nde köy sakinleri ile Beyşehir protokolü bir..

Arabaşı Gecesi, Beyşehir protokolünü buluşturdu

 

        BEYŞEHİR – Avdancık Köyü Sosyal Yarımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından geleneksel hale getirilerek her yıl düzenlenmeye başlanan ‘arabaşı gecesi’nde köy sakinleri ile Beyşehir protokolü bir araya geldi.
       Yaklaşık 300 kişinin buluştuğu gecede Beyşehirliler’in vazgeçilmez yemek kültüründen olan arabaşı çorbasının bulunduğu sofraya konuk olanlar, hoş sohbetler ederek güzel vakit geçirdi.
        Dernek Başkanı Ahmet Urhan, yaptığı konuşmada, Avdancık Köyü’nün birlik beraberliğinden övgü dolu sözlerle bahsetti. Köy sakinlerinin hepsinin iç içe olduğuna vurgu yapan Urhan, Avdancıklılar’ın Beyşehir’in her kademesinde görev aldığını, köy sakinleri olarak ilçeye hizmet etmeye her zaman hazır olduklarını dile getirdi. Urhan, gecenin düzenlenmesinde emeği geçenler ile katılımcılara teşekkür etti.
        Arabaşı Gecesi’ne,  Beyşehir İlçe Kaymakamı  Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, İlçe Emniyet Müdürü Nedim Özata, AK Parti İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, MHP İlçe Başkanı Mustafa Taşkın, il genel meclis üyesi Savaş Yılmaz, Ziraat Odası Başkanı Adem Metli ve çok sayıda davetli katıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL