ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Atatürk İlköğretim Konya Şampiyonu

          BEYŞEHİR – Beyşehir Anadolu Ticaret Meslek Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen ve 21 Nisan’da başlayıp bugün noktalanan ligin ardından kupa töreni düzenlendi. Törende Konya şampiyonu olan..

Atatürk İlköğretim Konya Şampiyonu

 

        BEYŞEHİR – Beyşehir Anadolu Ticaret Meslek Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen ve 21 Nisan’da başlayıp bugün noktalanan ligin ardından kupa töreni düzenlendi. Törende Konya şampiyonu olan ve dereceye giren takımlara kupaları verildi. Törende bir konuşma yapan Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Taşdelen, Türkiye’de olduğu gibi Beyşehir’de de ilk kez düzenlenen lige 5 okul takımının katıldığını belirterek, “Her yarışmanın mutlaka bir birincisi olacaktır. Bizim gönlümüzde tüm katılımcı okullarımız birincidir. Bu anlamda katılan tüm okullara ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
        Mendil kapmaca Federasyonu Beyşehir İlçe Temsilcisi Ali Metin de gazetecilere yaptığı açıklamada, Konya’da sadece Beyşehir’de düzenlenen lig sonunda il birinciliğini Beyşehir Atatürk İlköğretim Okulu takımının kazandığını belirterek, “Turnuvamız bitti. Birinciliği kazanan okulumuz Konya’yı Türkiye şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı. Manisa’da düzenlenecek Türkiye şampiyonası için de çalışmalarımız devam edecek. İnşallah orada da ilimizi ve ilçemizi başarıyla temsil ederek takımımızı şampiyonluğa doğru götürmek istiyoruz. Çünkü, çok yetenekli ve iyi öğrencilerimiz var. Biz bunu başarabileceğimize inanıyoruz. Halkımızın desteğini bekliyoruz” diye konuştu.
           Konuşmaların ardından Sancak Plastik Mendil kapmaca Ligi’nde şampiyonluğu kazanan Atatürk İlköğretim Okulu ile ikinciliği elde eden Ali Rıza Celeboğlu ve üçüncülüğü paylaşan Sevindik ve Üzümlü Cengiz Topel İlköğretim Okulu takımlarının kaptanlarına kupalarını programa katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Taşdelen, Mendil kapmaca Federasyonu Beyşehir Temsilcisi Ali Metin ve diğer katılımcılar verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL