ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Başarılı Personele Ödül

         BEYŞEHİR-Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Belediye Başkan Yardımcıları Kamil Kahraman Göksu ve Halim Gümüşel, birim amirleri, belediye personelinin katıldığı ödül töreninde başarılı personele çeyrek altın ödülü..

Başarılı Personele Ödül

         BEYŞEHİR-Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Belediye Başkan Yardımcıları Kamil Kahraman Göksu ve Halim Gümüşel, birim amirleri, belediye personelinin katıldığı ödül töreninde başarılı personele çeyrek altın ödülü verildi.
         Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde görev yapan Durmuş Öncü ile Osman Sucu’ya çeyrek altın ödülü vererek, personelleri çalışmalarından ve gayretlerinden ötürü kutladı. Belediye çalışanları huzurunda düzenlenen törende, personelin neden ödüle layık görüldüğünü de anlatan Başkan Özaltun, uygulamanın devam edeceğini söyledi.
         Özaltun, ödül töreni nedeniyle düzenlenen toplantıda, taşeron çalışanlarına da küçük çaplı da olsa iyileştirme müjdesi verdi. Özaltun, verimli olan personelle görev yaptığı süre içerisinde her zaman çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL