ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Başkan Özaltun’dan Berat Kandili Mesajı

         BEYŞEHİR-Başkan Özaltun mesajında Berat Kandili gecesinin, Kuran ile buluşma, Hazreti Peygamberin öğütlerine kulak verme ve O’nun sünneti ile hayat bulma fırsatı olduğunu belirtti.        ..

Başkan Özaltun’dan Berat Kandili Mesajı

         BEYŞEHİR-Başkan Özaltun mesajında Berat Kandili gecesinin, Kuran ile buluşma, Hazreti Peygamberin öğütlerine kulak verme ve O’nun sünneti ile hayat bulma fırsatı olduğunu belirtti. 
          Kurtuluş, af ve arınma gibi anlamlara gelen, ayrıca Ramazan ayının da müjdecisi olan Berat gecesinin Müslümanlar tarafından çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini ifade eden Başkan Özaltun‘‘Ramazan Ayı’nın müjdecisi, Yüce Allah’ın engin af, mağfiret ve rahmetiyle dolu mübarek Berat Kandili’ni bir kez daha idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Berat Kandili, Müslümanların, sınırsız af ve merhamet sahibi olan Yüce Allah’a sığınarak günahlardan arındıkları, ilahî lütuf ve bereketlere eriştikleri müstesna zaman dilimlerinden birisidir. Müminler için bu gece; af, mağfiret ve ilahî rahmete kavuşma vesilesi, hem de birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını yoğun olarak yaşadıkları önemli bir fırsattır. Bu mübarek gecede yapılan ibadet ve duaların Hak katında makbul ve hayırlara vesile olmasını Cenâb-ı Hak’tan temenni ediyorum. Bu gecenin en güzel şekilde değerlendirilmesi ile insanlığın kurtuluşuna sebep olmasını, yeryüzündeki savaşların ve üzüntülerin son bulmasını Yüce Mevlâ’dan diler, hemşerilerimizin ve İslam Alemi’nin Berat Kandili’ni tebrik ederim.”dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL