ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Belediye Personeline Motivasyon Semineri

BEYŞEHİR – Yerim Seni ÖSS, Ben Dünyanın En Akıllı İnsanıyım, Sen Şimdi Gidecen Ya Cehennemin Dibine Git, Parayı Bulduğum An Alayını, Sadece Aptallar 8 Saat Uyur gibi kitapların Yazarı Erdal..

Belediye Personeline Motivasyon Semineri

BEYŞEHİR – Yerim Seni ÖSS, Ben Dünyanın En Akıllı İnsanıyım, Sen Şimdi Gidecen Ya Cehennemin Dibine Git, Parayı Bulduğum An Alayını, Sadece Aptallar 8 Saat Uyur gibi kitapların Yazarı Erdal Demirkıran, kendi hayatından örnekler vererek büyük düşünmenin, hangi meslekte, nerde, ne iş ile meşgul olunursa olunsun ‘dünyanın en iyisi olacağım’ diyebilmenin gerekliliklerini anlattı.
            “Dünyanın En Akıllı İnsanı” olduğunu savunan Erdal Demirkıran, Belediye personeline buna niçin karar verdiğini anekdotlarla anlatarak keyifli dakikalar yaşattı. Demirkıran Üniversite yıllarımda bir gün fark edilmek istedim ve o gün okula kırmızı bir ceketle gelerek derslere bu ceketle girmeye başladım. Dersimize giren ve beni hiç fark etmeyen hocamıza dersimizde ilk kez el kaldırarak soru sordum ve bu soruma karşı rezil olduğum söylense de ben akıllı olduğuma kendimi inandırdım. Hemen sonrasında elime geçen her kağıda ‘Ben Akıllıyım’, ‘Ben Akıllıyım’ diye yazmaya başladım. Bunu yazdıkça yürüyüşüm bile değişti ve bir notere giderek ‘Dünyanın En Akıllı İnsanı Benim’ diye onaylattım. Hemen bunu babam ve annemle paylaşarak “Ben dünyanın en akıllı insanıyım” dediğimde normal olmadığımı düşünen ailem ertesi gün beni okutmak için eve 4 hoca getirtmişlerdi. Ama ben yine de kendimi akıllı olduğuma inandırdım ve bu şekilde devam ettim.  İş görüşmelerimde ve iş hayatımda da hiçbir tecrübem olmamasına rağmen akıllı olduğumu ısrarlı tavırlarımla ortaya koyarak başarılar elde ettim.  Sizler de başarabileceğinize kendinizi inandırın ve ısrarcı olun. Hedefleriniz daima büyük olsun ve büyük düşünün” şeklinde konuştu.
         Yaklaşık 1 saat süren programdan oldukça keyifli ayrılan Belediye Personeli seminerin kendileri için çok yararlı olduğu belirterek Belediye Başkanı Murat Özaltun’a teşekkür ettiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL