ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Benim Adım Çanakkale

BEYŞEHİR –  “Benim Adım Çanakkale ” isimli oyun, dünya tarihinin gördüğü en büyük kahramanlık savaşından kesitler sunuyor. Cephede ve cephe gerisinde yaşananların anlatılacağı tek perdelik oyun 14 Mart Cumartesi günü..

Benim Adım Çanakkale

BEYŞEHİR –  “Benim Adım Çanakkale ” isimli oyun, dünya tarihinin gördüğü en büyük kahramanlık savaşından kesitler sunuyor. Cephede ve cephe gerisinde yaşananların anlatılacağı tek perdelik oyun 14 Mart Cumartesi günü saat 19.00’da Göl düğün salonunda sahne alacak.
            Tiyatro gösterisine tüm Beyşehir halkını davet eden Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun  “Çanakkale zaferi Çanakkale geçilmez dedirten, anlamlı bir kahramanlık destanıdır. Çanakkale zaferi, vatanı, bayrağı, milleti, dini ve devleti için canını Allah yolunda feda eden, böylece Allah rızasına eren şehitlerin destanıdır. Bu kutlu zaferin 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında gerçekleştireceğimiz, Çanakkale ruhunu ve maneviyatını en güzel şekilde anlatan  “Benim Adım Çanakkale ” adlı tiyatro gösterisine tüm Beyşehir halkını bekliyoruz.”dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL