ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir’de İşkur Çalışanlarına Müjde

BEYŞEHİR – Müjdeyi, düzenlediği toplantıda çalışanlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Murat Özaltun verdi. Belediye’nin bazı birim amirlerinin de katıldığı toplantıda, TYP kapsamında belediyede çalışan personele seslenen Başkan Özaltun, Beyşehir..

Beyşehir’de İşkur Çalışanlarına Müjde

BEYŞEHİR – Müjdeyi, düzenlediği toplantıda çalışanlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Murat Özaltun verdi. Belediye’nin bazı birim amirlerinin de katıldığı toplantıda, TYP kapsamında belediyede çalışan personele seslenen Başkan Özaltun, Beyşehir Belediyesi İş-Kur’un ortak projesi kapsamında kurum bünyesinde iki grup halinde çalışanların bulunduğunu hatırlattı. Bu çalışanlardan bir grubunun çalışma süresinin 30 Ekim, diğer grubunun ise 31 Aralık tarihlerinde sona ereceğini vurgulayan Özaltun, ancak çalışma süreleri uzatılan bu personelle 2016 yılının bir bölümünde daha birlikte mesai yapmaya devam edeceklerinin müjdesini verdi, “Aslında 30 Ekim günü ’emeklerinize sağlık’ deyip vedalaşacaktık. Ancak, başbakanımıza bazı mesajları ilettik, danışmanları kanalıyla. Gerek Beyşehir Belediyesi olsun, gerekse başka ilçeler olsun, toplum yararına çalışma programı kapsamında çalışan işçilerin çalışma sürelerinin uzatılmasını talep ettik. Bu taleplerimiz geri çevrilmedi ve 30 Ekim 2015 tarihinde işi sona erecek mesai arkadaşlarımızın çalışma süresi 31 Ocak’a kadar, 31 Aralık 2015’te son bulması planlananların ise 31 Mart 2016 tarihine kadar uzatıldı. Yani, artı üç ay daha fazladan çalışma imkanı buldunuz. Bu, başbakanımızın Konya’ya bir jesti, sağ olsun bizleri geri çevirmedi. Farklı konularda, farklı taleplerimiz de var, o konularda da inşallah bizleri geri çevirmeyeceğini umut ediyoruz” dedi.
        Konuşmasında, çalışanlara da performanslarından dolayı teşekkür eden Özaltun, ortada bir başarının varsa bunun birim amirleri başta olmak üzere ilgili birimlerdekilerin hepsinin başarısı olduğunu, bir ekip ruhu içerisinde çalışmanın ise hizmet sunumunda kaliteyi ve memnuniyeti getirdiğini dile getirirken, çalışanlardan bu performanslarını devam ettirmesini beklediklerini sözlerine ekledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL