ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir’e 3 milyonluk yatırım

        BEYŞEHİR- Beyşehir İlçesi, 3 milyon 350 bin liraya mal olacak bir gençlik merkezine kavuşuyor. AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, yaptığı açıklamada,  Beyşehir’e kazandırılacak gençlik merkezi..

Beyşehir’e 3 milyonluk yatırım

        BEYŞEHİR- Beyşehir İlçesi, 3 milyon 350 bin liraya mal olacak bir gençlik merkezine kavuşuyor. AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, yaptığı açıklamada,  Beyşehir’e kazandırılacak gençlik merkezi yerinin belli olduğunu söyledi.
         Huğlu, açıklamasında, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Tesisler Dairesi Başkanlığı tarafından ihalesi gerçekleştirilen ve Yeni Mahalle Öğretmenevi hizmet binası arkasındaki iç göl mevkisi yanında 2 bin 62 metrekarelik alana inşa edilecek Beyşehir Gençlik Merkezi’nin proje maliyetinin 3 milyon 350 bin lira olduğunu söyledi. Sözleşme bedeli 2 milyon 430 bin lira olan merkezin ihalesini üstlenen firmaya 5 Aralık 2013 tarihi itibariyle yer tesliminin yapıldığını aktaran Huğlu, 1 Ekim 2014 tarihinde ise  gençlik merkezinin teslim edilmesi için sözleşme yapıldığını vurguladı.

BÜNYESİNDE NELER VAR?

Bünyesinde derslik salonları, kütüphane, çay ve eğitmen odaları, müzik, plastik sanatlar ve resim işliği, dans, folklor salonu, teras, çok amaçlı salon, basketbol sahalı ile bahçesinde voleybol ve basketbol sahaları, mini futbol sahası, gezinti parkurları ile otopark alanı gibi ünitelerin olacağını belirten Huğlu, şu bilgileri verdi:

“Gençlik Merkezi, ilçemiz merkez, kasaba ve köylerimizde yaşayan gençlerimizin okuldan kalan zamanlarını sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle değerlendirerek eğitimlerinin temelini oluşturan okullara ek olarak sunulan, alternatif ilgi alanları ile sosyal becerilerini ve kisisel gelişimlerini destekleyerek eğitimlerine katkıda bulunmak amacıyla yapılacaktır. Burada sosyal, kültürel, sanatsal, eğitsel ve her türlü sportif faaliyetler yürütülebilecektir. 

“GENÇLİĞE BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ”

AK Parti İktidarı olarak, gençlere büyük önem veriyoruz. Dolayısıyla gençliğin ihtiyacı olan gençlik merkezlerine de büyük önem veriyoruz. Startını verdiğimiz bu merkezlerle, gençlere alternatif ilgi alanları sunmak, sosyal becerilerini geliştirmelerine katkıda bulunmak, zararlı alışkanlıklardan korunabilmesi için tedbirler almak, gençlerin enerjilerini doğru harcayabilecekleri fırsatlar sunmak, bu alanlarda ülkemiz için değerler oluşturmak, gençler tarafından çözüm üretilen ve projeler geliştirilebilen bir merkez ile bölgemizde model oluşturmak, gençlerimizin ülkemizin tarihini ve kültürünü tanımasında katkı sağlamak istiyoruz. Gençlik merkezleri konusundaki vizyonumuz budur. Ayrıca, gençlerimizin öğrenmek istedikleri dallarda kurslar ve seminerler düzenleyip, kültürel değerlerimizi daha yüksek seviyelere çıkarmak ve bölgemizde model oluşturmak için bölgemizde gençlik merkezi yapımının startı verilmiştir.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Milletvekillerimiz ve teşkilatlarımızla yaptığımız yoğun çalışmalar bir bir hedeflerine ulaşmaya başlamıştır. Beyşehir’e ihtiyaç duyulan tüm yatırımlar gelmektedir. Beyşehir hak ettiği yeri almakta ve almaya devam edecektir. Özellikle yürürlüğe giren büyükşehir belediyesi yasasıyla birlikte Konyamızın gücünü yöne dönemde de ilçemize aktaracağız. Bu yatırımların gerçekleşmesinde emeği geçen başta Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç’a, bölge milletvekillerimiz Mustafa Akış ve Gülay Samancı’ya, Konya milletvekillerimize ve il başkanlığımıza, ilçe teşkilatımıza, Kaymakamlığımıza ve belediye başkanlığımız ile Gençlik Hizmetleri Spor İl ve İlçe Müdürlüklerimize, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL