ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir’in yeni ortaöğretim kampüsü

BEYŞEHİR-Beyşehir ilçesinde, eğitime kazandırılan yeni yatırımlarla geleceğin ortaöğretim kampüsü oluşturuluyor. Hayırsever işadamlarının yaptırdığı Fetullah Bayır Fen Lisesi ile Kamil Akkanat Özel Eğitim Uygulama ve İş Merkezi’ni ziyaret eden Beyşehir Belediye..

Beyşehir’in yeni ortaöğretim kampüsü

BEYŞEHİR-Beyşehir ilçesinde, eğitime kazandırılan yeni yatırımlarla geleceğin ortaöğretim kampüsü oluşturuluyor.

Hayırsever işadamlarının yaptırdığı Fetullah Bayır Fen Lisesi ile Kamil Akkanat Özel Eğitim Uygulama ve İş Merkezi’ni ziyaret eden Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, bu bölgenin eğitime kazandırılan yeni kurumlarla geleceğin ortaöğretim kampüsü haline geleceğini söyledi.

Başkan yardımcıları, belediye birim amirleri ve meclis üyeleri ile birlikte Yeni Mahalle’de  eğitim vermeye başlayan okulları ziyaret eden Özaltun, çevresinde devam eden yurt inşaatlarının da hizmete girmesiyle bölgenin geleceğin yeni ortaöğretim kampüsüne dönüşeceğini söyledi.

Belediye olarak eğitime ayrı bir önem verdiklerini dile getiren Özaltun, ilçeye okul kazandıran hayırsever işadamlarına teşekkür ederken, buradan yetişen öğrencilerin de gelecekte çok iyi makam ve mevkilere gelerek Beyşehir’in birer fahri elçisi olacaklarına inandığını söyledi. Burada yetişen öğrencilerin yarının geleceğini oluşturacağını aktaran Özaltun, onların daha iyi  fiziki şartlarda eğitim alabilmeleri için seferber olduklarını söyledi. Burada eğitim hizmeti sunan okulların bahçelerinin yanı sıra bu bölgeye ulaşımı sağlayan yollara sıcak asfalt döktüklerini belirten Özaltun, bölgede yürütülen çalışmalar hakkında beraberindeki heyeti bilgilendirdi.

Özaltun, öğrencilerden tek isteklerinin derslerine iyi çalışmaları olduğunu, ardından başarının da kendiliğinden geleceğini belirtti. Beyşehir’in eğitimde iyi yerlerde olduğunu ancak bunu hiçbir zaman yeterli görmediklerini dile getiren Özaltun, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de ortaöğretimde başarı çıtasını daha da yükseklere taşıyabilmenin gayreti içerisinde olduğunu ve bunun yollarını aradığını belirterek, Beyşehir Belediyesi olarak eğitim camiasının her zaman yanında olduklarını kaydetti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL