ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir Belediyesi yüzme havuzu açıldı

          BEYŞEHİR-Vuslatpark spor alanlarının içerisine yapılan ve 6 metre genişlik, 12 metre uzunluk, 1,35 metre derinliğe sahip yüzme havuzunda 24 öğrenci yüzme hocası eşliğinde eğitim görmeye..

Beyşehir Belediyesi yüzme havuzu açıldı

          BEYŞEHİR-Vuslatpark spor alanlarının içerisine yapılan ve 6 metre genişlik, 12 metre uzunluk, 1,35 metre derinliğe sahip yüzme havuzunda 24 öğrenci yüzme hocası eşliğinde eğitim görmeye başladı.
         Açılış nedeniyle düzenlenen törene Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Bayıdır, İlçe Müftüsü Hüseyin Erdoğan, Belediye Başkan Yardımcıları Halim Gümüşel, Kamil Kahraman Göksu, Ak Parti İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, belediye meclis üyeleri, sporcular ve vatandaşlar katıldı.
         Programda konuşan İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, “Güzel bir hizmetin daha açılışını yapmanın mutluluğunu yazışıyoruz. Beyşehir, bu güzel gölün kıyısına kurulmuş çok şirin bir ilçemiz; burada bu gölün nimetlerinden faydalanmak için bir kısım faaliyetlerde bulunmak gerekiyor. Bu vesileyle geçtiğimiz yıllarda gölde kano ve kürek sporunu başlattık; Gençlik Spor Müdürlüğümüz, Halk Eğitim Müdürlüğümüz ve Belediyemizle bunu devam ettirme gayreti içerisindeyiz. Diğer taraftan çocuklarımızın, büyüklerimizin yüzme öğrenmesi ve gölü kullanması büyük önem arz ediyordu. Belediye Başkanımız sayın Murat Özaltun sağolsun bunun farkına vardı ve burada havuzu yaparak yüzme kurslarını başlattı; kendilerini kutluyor ve teşekkür ediyorum.”dedi.
          Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ise, “Daha öncede ifade ettiğimiz gibi çocuklarımız bizlerin geleceği, onlar için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Amacımız çocukları internet cafelerden uzak tutmak, bunun yolu ise sosyal alanlar oluşturmaktan geçiyor. Yaz futbol okulumuzu açtık; Kaymakamlığımız, Milli Eğitim Müdürlüğümüz, İlçe Gençlik Spor Müdürlüğümüzle birlikte basketbol kursumuzu açtık, fakat yetmiyor çocuklarımıza ilave sosyal alanlar gerekiyor. Bunlardan bir tanesi de açılışını yaptığımız yüzme havuzu. Beyşehir Gölü varken, yüzme havuzuna ne gerek var diye eleştiriler geliyordu bizlere. Yüzme bilmeyen çocuklarımız var, gölde boğulma riskleri var, dolayısıyla bizim amacımız havuzumuzda çocuklarımıza önce yüzmeyi öğretmek, yüzmeyi öğrenen çocuklarında gölde gönül rahatlığıyla yüzmelerini sağlamak.”diye konuştu. Yüzme havuzumuz Beyşehirimize, çocuklarımıza hayırlı uğurlu olsun inşallah.”dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL