ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir Belediyespor Lige İyi Başladı

BEYŞEHİR – İlçe Temsilcimiz Beyşehir Belediyespor, lige iyi bir başlangıç yaparken kendi saha ve seyircisi önünde misafir ettiği Bozkır G.Birliği’ni 2-0 mağlup etti. Mavi-beyazlılar, elde ettiği 3 puanın ardından ligin..

Beyşehir Belediyespor Lige İyi Başladı

BEYŞEHİR – İlçe Temsilcimiz Beyşehir Belediyespor, lige iyi bir başlangıç yaparken kendi saha ve seyircisi önünde misafir ettiği Bozkır G.Birliği’ni 2-0 mağlup etti. Mavi-beyazlılar, elde ettiği 3 puanın ardından ligin ilk haftasında liderlik koltuğuna oturdu.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’un da protokol tribününden izlediği 75’inci Yıl Cumhuriyet Stadı’ndaki müsabakanın ilk yarısı golsüz sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına oyuncu değişikliği ile başlayan Beyşehir Belediyespor, Metehan’ın iki şık golüyle 2-0 öne geçti. Mavi-beyazlıların ikinci yarıda bir topu da direkten dönerken, karşılaşma evsahibi Beyşehir’in üstünlüğü ile sona erdi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, galibiyet sevincini müsabakadan sonra sahaya inerek futbolcularla birlikte yaşadı. Özaltun, oyuncularla birlikte seyirciyi selamlarken, futbolcuları elde ettikleri galibiyetten ötürü kutladı.

Süper Amatör Ligi’nde ilk hafta müsabakalarının sonuçları şöyle:

Beyşehir Belediyespor 2-Bozkır G.Birliği 0, Kadınhanı Belediye 1-Selçukspor 1, Muhasebe Gençer 0-Karapınar Belediye 0, Selçuklu Belediye 1-Seydişehir Belediye 1, Ç.Çumra 1-Ereğlispor 2.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL