ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Hanımlar Lokali İçin Çalışmalar Başladı

BEYŞEHİR – Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol’un da katıldığı teknik inceleme çalışmaları sonrasında açıklama yapan Başkan Özaltun Hanımlar Lokalinin 2015 yılı içerisinde en kısa süre tamamlanıp her şeyin en..

Hanımlar Lokali İçin Çalışmalar Başladı

BEYŞEHİR – Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol’un da katıldığı teknik inceleme çalışmaları sonrasında açıklama yapan Başkan Özaltun Hanımlar Lokalinin 2015 yılı içerisinde en kısa süre tamamlanıp her şeyin en iyisine layık olan Beyşehirli bayanların hizmetine açılacağını söyledi.
        Şehrin yaşam standartlarını yükseltecek Hanımlar Lokali, Kültür Merkezi gibi tesisleri biran önce Beyşehir’e kazandırmak, sosyal ve kültürel hayatı canlandırmak için aralıksız çalıştıklarını belirten Başkan Özaltun “Seçim çalışmaları döneminde vaatlerimiz arasında yer alan ve sözünü verdiğimiz Hanımlar Lokalini Allahın izni ile 2015 yılı içerisinde Bayanların hizmetine sunacağız. Beyşehir’e değer katacak 3286 m2 alana sahip, içerisinde yüzme havuzu, fitnes salonu, saunası ve 12 tane odası olacak Hanımlar Lokali tamamlandığı zaman Beyşehirli bayanların sosyal hayatına katkı sağlayacak, hoşça vakit geçirip, eğitim ve spor yapabilecekleri keyifli bir ortam, vazgeçemedikleri bir mekan olacak.”dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL