ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir Gölü Kıyısına Dev Proje

              BEYŞEHİR – Çalışmaların aralıksız devam ettiği Beyşehir Gölü sahilinde gazetecilere açıklama yapan Başkan İzzet Taşcı Vuslat Parkın öğretmenevi tarafında ki bölümde de yüzde..

Beyşehir Gölü Kıyısına Dev Proje

 

            BEYŞEHİR – Çalışmaların aralıksız devam ettiği Beyşehir Gölü sahilinde gazetecilere açıklama yapan Başkan İzzet Taşcı Vuslat Parkın öğretmenevi tarafında ki bölümde de yüzde 80 oranında çalışmaların tamamlandığını sene sonuna kadar ise çalışmaların biteceğini söyledi.

            Sultan Alaeddin Keykubatın “Cennet ya burasıdır, ya da buranın altındadır” dediği Beyşehir’i yeryüzü cennetine dönüştürmeyi hedeflediklerini söyleyen Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, Beyşehir Gölü kıyısına Türkiye’nin en büyük sahil projesini yapacaklarını belirtti. Taşcı şunları söyledi; “Bildiğiniz gibi Beyşehir’de sit alanı var, milli park var, Tabiat ve Kültür varlıkları kurulları var. Bu nedenle yapacağınız çalışmanın bu kurumların onayından geçmesi gerekiyor. Dolayısı ile Beyşehir Gölü kıyısında Orman ve Su İşleri Bakanlığımızın desteği ile Türkiye’nin en büyük sahil projelerinden birisini uygulamaya koyacağız. Bu iş için yapılacak olan çalışmanın projesi tamamlandı, kurulların onayını bekliyoruz.

            BEYŞEHİR LİMANA DA KAVUŞACAK

            Beyşehir’de yakın bir zamanda liman projesinin de hayata geçeceğini belirten Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı; “Beyşehir’in geleceğini etkileyecek çok önemli bir proje. İçerisinde yüz tane küçük yat, yüz balıkçı teknesi, su sporları merkezi, tabi bu tamamen yüzer sistem. Gölün Milli Park ve ekolojik yapısına uygun bir çalışma olacak.

            GÖL MANZARALI SPOR İMKANI

            Beyşehir Gölü’nün kenarında Vuslat Park içerisinde yer alan spor alanları da büyük ölçüde tamamlanarak vatandaşların kullanımına açıldı. Futbol, basketbol ve masa tenisi sporlarının yapılabileceği alanlarda tamamlandı. Vatandaşların da büyük ilgisini çeken spor alanlarında özellikle gençler büyük ilgi gösteriyor. Beyşehir’li vatandaşlar ise bu yatırımların Beyşehir’e kazandırılmasından dolayı oldukça mutlular.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL