ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir Sizlerle Gurur Duyuyor

        BEYŞEHİR-Ali Sarı 87 Kg’da şampiyon olurken, Yunus Sarı 80 Kg da finalde son saniyede maçı kaybederek ikinci oldu.        87 Kg da Ali Sırası..

Beyşehir Sizlerle Gurur Duyuyor

        BEYŞEHİR-Ali Sarı 87 Kg’da şampiyon olurken, Yunus Sarı 80 Kg da finalde son saniyede maçı kaybederek ikinci oldu.
        87 Kg da Ali Sırası ile Polonyalı, Rus, Hollandalı, Danimarkalı rakiplerini yendi ve  kilonun en önemli isimlerinden biri olduğunu kanıtlamış oldu.
       Yunus  ise 80 Kg da   Belaruslu, Hırvat, Kanadalı rakiplerini yendi. Finalde Avrupa şampiyonu İngiliz Aareon Cook’la kıran kırana bir maç yaptı. Son saniye vuruşunu rakibe kaptıran Yunus, maçı 6-5 kaybederek ikinci oldu.
        Bu dereceler ile Sarı kardeşler Beyşehir’imize bir Altın ve birde Gümüş madalya kazandırdılar ve bizleri yine sevindirdiler..
        Sarı kardeşler bu müsabakadan sonra Milli takımla beraber Almanya’ya geçtiler. Burada hazırlık kampı yapacak Sarı kardeşler, Temmuz başında Çin’de Yapılacak Dünya Taekwondo Ligi  olan Grand Prix’e katılacaklar.
        Beyşehir Belediye Spor antrenörü Nafiz Çakır konu ile ilgili olarak “Önemli bir turnuvadan gelen bu başarı bizleri çok sevindirdi. Olimpiyat puanı açısından önemli idi.  Önümüzde başlayacak olan Dünya Ligi yarışmalarından da  dereceler bekliyorum. 
        Bu yıl salonumuz olarak çok başarılı bir sezon geçireceğiz ve Beyşehir’imize uluslararası madalyalar kazandırmaya devam edeceğiz” dedi 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL