ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir’de Mezuniyet Sevinci

BEYŞEHİR – Beyşehir Ali Akkanat Kampüsü’nde yer alan Ali Akkanat Turizm Fakültesi’nde 2. dönem mezuniyet töreni gerçekleştirildi.        Ali Akkanat İşletme Fakültesi’nin konferans salonunda düzenlenen törene Beyşehir Kaymakamı..

Beyşehir’de Mezuniyet Sevinci

BEYŞEHİR – Beyşehir Ali Akkanat Kampüsü’nde yer alan Ali Akkanat Turizm Fakültesi’nde 2. dönem mezuniyet töreni gerçekleştirildi.
        Ali Akkanat İşletme Fakültesi’nin konferans salonunda düzenlenen törene Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Özdemir, Ali Akkanat Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Alagöz, İlçe Emniyet Müdürü Serdar Şahin, SÜ Beyşehir Ali Akkanat MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Aziz Öztürk, akademisyenler, kurum amirleri, üniversite öğrencileri, aileleri katıldı.
         Törende dönem birincisi olan Zübeyde Över’in konuşmasının ardından kürsüye gelen Ali Akkanat Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Alagöz, bu yıl 120 öğrenciyi mezun verdiklerini belirterek, “Umarım bundan sonra gelecekleri aydınlık olur, Allah yar ve yardımcıları olsun” dedi.
         Konuşmaların ardından mezun öğrencilere mezuniyet plaketleri katılımcılar tarafından verildi. Öğrenciler daha sonra keplerini hep birlikte havaya atarak mezuniyetin sevincini yaşadı. Çocuklarının bu sevincine aileleri de ortak oldu. Mezuniyet töreni kapsamında katılımcılara mezuniyet pilavı da ikram edildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL