ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir’de Öğretmenler Yemin Etti

           BEYŞEHİR – 24 Kasım Öğretmenler Günü, Beyşehir’de düzenlenen törenlerle kutlandı. Atatürk Anıtı’na çelenklerin konulmasının ardından kutlama törenleri Beyşehir Öğretmenevi’nde sürdü.          Törene, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir Garnizon Komutanı..

Beyşehir’de Öğretmenler Yemin Etti

 

         BEYŞEHİR – 24 Kasım Öğretmenler Günü, Beyşehir’de düzenlenen törenlerle kutlandı. Atatürk Anıtı’na çelenklerin konulmasının ardından kutlama törenleri Beyşehir Öğretmenevi’nde sürdü.
         Törene, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, kurum amirleri, eğitim camiası mensupları ve vatandaşlar iştirak etti. Törende kürsüye gelen İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Yusuf Karabacak, Öğretmenler Günü’nün, tüm öğretmenlerin hizmetlerine karşılık unutulmadıklarını gösteren bir gün olduğunu söyledi. Daha sonra emekli öğretmenler adına Ayşegül Selvi, mesleğe yeni giren öğretmenler adına ise Gölyaka Ortaokulu matematik öğretmeni Ayşe Öngel günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaptı. Mesleğe yeni giren öğretmenlerin yemin etmesi sonrasında emekli olan öğretmenlere hizmet şeref belgeleri takdim edildi. Tören, müzik dinletisi ve Ali Rıza Celeboğlu Ortaokulu Folklör ekibinin gösterileri ile sona erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL