ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir’de terör lanetlendi.

BEYŞEHİR – İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda, şehitlerin ruhu için Kuran-ı Kerim okundu, dua yapıldı.       Türk Eğitim-Sen Beyşehir Temsilcisi Mustafa Bülbül: basın açıklamasında bulunarak, hep birlikte dik durarak..

Beyşehir’de terör lanetlendi.

BEYŞEHİR – İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda, şehitlerin ruhu için Kuran-ı Kerim okundu, dua yapıldı.
       Türk Eğitim-Sen Beyşehir Temsilcisi Mustafa Bülbül: basın açıklamasında bulunarak, hep birlikte dik durarak birlik ve beraberliğimizi bozdurmayacağız dedi ve pkk terörünü lanetledi.
        Bülbül basın açıklamasında: Aziz Türk Milleti,
        Bugün burada, Türk Milletinin bekasına, bölünmez bütünlüğüne bin yıllık kardeşliğimize kahpece, alçakça, hayâsızca ve şerefsizce yapılan terör saldırılarını lanetlemek için toplandık. Bu ne ilkti bizim için ve maalesef yapılan yanlışlar sebebiyle ne de son olacak.
        3 aydır, gün geçmiyor ki, bir polisimizi, bir Mehmetçiğimizi şehit vermeyelim.  Sayılar artık 3-4’le değil, onlarla ifade edilir oldu. En son Pazar, daha 4 Özel Harekât polisimizi defnetmeden, resmi rakamlara göre 16 Mehmetçiğimizi teröre kurban vermişken, bu sabah 12 polisimiz daha terörün kahpe kurşunlarına feda ettik. Acımızı anlatmaya kelimeler yetmiyor. Öfkemiz çığ gibi. Ama, devletimizin bekası, milletimizin birliği için gözyaşlarımızı içimize akıtıyor, acımızı içimize gömüyoruz. Dik duracağız. Yılmayacağız. Yıkılmayacağız. Her şeye rağmen, birlik ve beraberliğimizi bozmayacağız.
        Öncelikle terörü, teröristi, destekçilerini ve milletimizin yaşama hakkı gasp edilirken susanları nefretle lanetliyoruz. Herkes bilsin ki, Türk Milleti artık sabrının sonuna gelmiştir. Bu yüzden, terör belasının bu boyutlara gelmesinde etkili olan kişileri ve olayları artık görmezden gelemeyiz, gelmeyeceğiz.
       Terör sorunun Kürt sorunu olarak tanımlanmasıyla başlayan, açılım safsatasıyla devam eden süreçte, Habur Olayı, Oslo görüşmeleri, caniler için en büyük cesaret kaynağı olmuştur. Yıllardır, terör örgütü mensuplarına gösterilen hoşgörü, sonunda,  savunma durumuna geçirilmiş olan kahraman Mehmetçiğimize, kahraman polisimize karşı kahpece saldırılara dönüşmüştür. Düne kadar sadece Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde olduğunu zannettiğimiz terör, bugün tüm yurdu etki altına almış bulunmaktadır. Düne kadar sadece dağlarda olduğunu bildiğimiz terörist, artık bugün şehirleri de yaşanılmaz hale getirmeye başlamıştır.
       Büyük Ortadoğu Projesi adıyla bölgemiz büyük bir kaosa sürüklenmiş, buna ilaveten PKK terör örgütüne gösterilen hoşgörüyle beraber, bölgesel özerkli ve federalizm gibi tarafımızca asla kabul edilemeyecek talepler, adım adım ülkemizi adeta bir kan gölüne çevirmiştir.
      Kan dökmek, can vermek, asla korktuğumuz şeyler değildir. Tarihimiz, aziz vatan topraklarımız, sayısız şehitlerimizin, vatan evlatlarımızın kahramanlıkları ile doludur. Bizi öldürmekle bitiremezler. Bizi ancak, içimize sokacakları nifak tohumlarıyla, bölünmez bütünlüğümüzü tahrip edecek etnik kimlik ayrımcılığı ile, bin yıllık kardeşliğimizin ortadan kaldırılmasıyla yıkabilirler. İşte biz bugün burada, bu kahpeliklere, ayrımcılıklara, şehit ve gazilerimizin kahramanlıklarını siyasi hesap aracı olarak kullanmak gayreti içinde olanlara, Türk milletini açıkça veya ima yoluyla tehdit etme cüreti gösteren herkese, asla ve asla izin vermeyeceğimizi haykırmak için toplandık.
        Kimilerinin milletvekili sayısı hesapları, kimilerinin kişisel ikbal hayalleri bizi ilgilendirmiyor. Bizler, Türk milleti üzerinden siyasi ve şahsi hesap yapan her kim olursa olsun, buna meydan vermeyeceğiz. Anaların gözyaşlarını, babaların vakur duruşunu, eşlerin teslimiyetini ve çocukların masumiyetini hiç kimsenin makam, mevki ve etiket hırsına malzeme yapmasına göz yummayacağız.
            Çağrımız büyük Türk Milletinedir!
            Ey büyük Türk Milleti!
            Bu yaşadığın kahpelikler ne ilk ne de sondur. Şerefli tarihin, böylesi kahpeliklerin mezarlarıyla doludur. Sana kefen biçecek, daha anasından doğmamıştır.
            Ama sen,  acıdan yılmayacak, yıkılmayacaksın. Kan tükürecek, kızılcık şerbeti içtim diyeceksin.
            Unutma! İhanetin nedeni olmaz. Gün gelir bedeli olur. Bu bedeli her hain ödeyecektir.
            Bu bedeli ödetmek için, birlik ve beraberliğimizi güçlendirerek, omuz omuza, kahraman Mehmetçiğimizin, kahraman polisimizin yanında olacağız. Beyşehir Anıt Meydanı’ndan sesleniyorum: Dost ve düşman bunu duysun ve böyle bilsin.
            Şahit ol Allah’ım.
            Ne Mutlu Türk’üm Diyene!

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL