ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Büyükşehir Yasası’na Hazırlık Çalıştayı

            BEYŞEHİR – Anamas Konukevi’nde gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Konya Milletvekilleri Gülay Samancı ve Mustafa Kabakcı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, Hüyük Belediye Başkanı Nusret Akgümüş, Derebucak Belediye Başkanı Bahattin Özdemir, Derbent Belediye..

Büyükşehir Yasası’na Hazırlık Çalıştayı

 

          BEYŞEHİR – Anamas Konukevi’nde gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Konya Milletvekilleri Gülay Samancı ve Mustafa Kabakcı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, Hüyük Belediye Başkanı Nusret Akgümüş, Derebucak Belediye Başkanı Bahattin Özdemir, Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar ve bu ilçelerin belde belediye başkanları, AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, ilçelerin parti ilçe başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri ile bürokratlar katıldı.
         Çalıştayın protokol konuşmaları bölümünde konuşan AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, Büyükşehir Yasası’nın uygulanmasına yönelik başlatılan çalıştayların devam edeceğini belirtti. Konya’nın diğer illere örnek olma zorunluluğunun bulunduğunu ifade eden Samancı, “Hep beraber bu işin ciddi anlamda verimini artırmak, o yasayı gerçekten hakkıyla uygulayabilmek adına yapılan çalışmalar sürekli devam ediyor” diye konuştu.
         AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı da AK Parti’nin sorunlara her zaman çözüm üreten bir parti olduğunu söyledi.
         Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ise sadece şehir imarının gerçekleşmesinin insanları mutlu edemeyeceğini belirtti.
         AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun da, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kendilerine Konya’da bu değişikliğin hakkından gelip gelemeyeceğini sorduğunu ifade ederek, “Biz Türkiye’de en iyi uygulamayı yapabileceğimizi gönül rahatlığıyla ifade ettik.
         Protokol konuşmalarının ardından çalıştayın diğer bölümleri basına kapalı olarak sürdü. Bu bölümde 4 ilçe Beyşehir, Derebucak, Hüyük ve Derbent’nin belediye başkanları kendi ilçeleriyle ilgili sunum ve değerlendirmelerde bulundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL