ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Cahit Zarifoğlu Lisesi’nden Sanat Dalında Başarı

BEYŞEHİR – Milli Eğitim Bakanlığı, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Eba Kadraj 2. Fotoğraf Yarışması” 07 Aralık 2015 tarihinde sonuçlandı. Türkiye Liseli gençler arasında yapılan bu yarışmada..

Cahit Zarifoğlu Lisesi’nden Sanat Dalında Başarı

BEYŞEHİR – Milli Eğitim Bakanlığı, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Eba Kadraj 2. Fotoğraf Yarışması” 07 Aralık 2015 tarihinde sonuçlandı. Türkiye Liseli gençler arasında yapılan bu yarışmada ilk on’a Beyşehir Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi öğrencilerinden Emre Erim ve İsmail Utku Can girmiştir. Öğrencilerimiz başarı belgelerini ve ödüllerini Milli Eğitim Bakanımız Sayın Nabi Avcı ’dan 30 Aralık 2015 tarihinde almışlardır.
      “Yaşadığım Şehir” konulu fotoğraf yarışmasını “ öğrenci” kategorisinde Beyşehir Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi öğrencilerinden 12/B sınıfından Emre Erim’ in “İsmail Usta” ve aynı okul öğrencilerinden 10/A sınıfı İsmail Utku Can’ın “Byşehir’in Emektar Amcası” adlı eseri “Başarı Ödülü” aldı.
       Öğrenci kategorisindeki Türkiye geneli ilk on başarı ödülünden ikisini okulumuz Beyşehir Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi öğrencilerine verildi. Öğrencilerimizi, emeği geçen öğretmen ve idarecilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL