ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Cumhuriyet İÖO’dan Yıl Sonu Sergisi

       BEYŞEHİR – Cumhuriyet İlköğretim Okulu’ndaki sergi açılışını İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Taşdelen, Okul Müdürü Mustafa Karabacak ile birlikte gerçekleştirdi. Taşdelen, açılıştan önce yaptığı konuşmada, eğitim yılının..

Cumhuriyet İÖO’dan Yıl Sonu Sergisi

       BEYŞEHİR – Cumhuriyet İlköğretim Okulu’ndaki sergi açılışını İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Taşdelen, Okul Müdürü Mustafa Karabacak ile birlikte gerçekleştirdi. Taşdelen, açılıştan önce yaptığı konuşmada, eğitim yılının sonuna gelindiği bugünlerde tüm okullarda buna benzer etkinliklerin görülebildiğini belirterek, “Kermeste ve sergide emeği geçen öğretmen arkadaşlarıma, öğrencilerimize bu eserleri ortaya koydukları için teşekkür ediyorum” dedi.
        Açılışın ardından Taşdelen ve programa katılanlar sergiyi gezdi. Öğrenciler, sergiledikleri eserler hakkında ziyaretçilere bilgiler verdi. Sergide en çok ilgi çeken eser zaman ayarlı damla sulama sistemi projesi oldu. Öte yandan, serginin ardından öğrenci velilerinin hazırlamış olduğu giyim malzemelerinin sergilendiği kermes de ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL