ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Dar Gelirlilerin Bayramlıkları Göl Feneri’nden

        BEYŞEHİR – Beyşehir ilçesinde Göl Feneri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Ramazan Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi ailelere bayramlık giyim malzemesi yardımında bulundu.       Yardımlardan istifade etmek isteyen dar..

Dar Gelirlilerin Bayramlıkları Göl Feneri’nden

 

      BEYŞEHİR – Beyşehir ilçesinde Göl Feneri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Ramazan Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi ailelere bayramlık giyim malzemesi yardımında bulundu.
      Yardımlardan istifade etmek isteyen dar gelirli vatandaşlar, dağıtımın yapılacağı dernek deposu önünde bir araya geldi ve gruplar halinde içeriye alındı. Göl Feneri Derneği Başkanı Hasan Takavcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bayram arifesinde her yıl geleneksel hale getirdikleri yardım uygulamasını yine bu yıl yine devam ettirdiklerini belirterek, derneğin 5.Bayram kıyafeti dağıtma organizasyonunu gerçekleştirdiğini söyledi. Hasan Takavcı, “Burada 8 ila 10 bin arasında bir malzeme dağıtımı söz konusu. Bu bayramda da inşallah muhtaç ailelerimizi bayramlıksız bırakmayacağız. Geçen yıl bin 400 kişiye dağıtım yapmıştık. Bu yıl ise yine bin 500’ün üzerinde bir kıyafet dağıtımı yapmış olacağız. Burada 20 gönüllü görevlimizin organizasyonu nezaretinde çalışmaları yapıyoruz” şeklinde konuştu. Bu insanlarımıza yardım eden vatandaşlarımız arasında şehir dışında ikamet edip de durumları iyileşmiş olanlar var, gurbetçilerimiz var. Buradan da çok sayıda esnafımız ve memurlarımız, köylülerimiz var. Onlar destek olmak istedikçe biz dar gelirli vatandaşlarımız ile onların arasında köprü vazifesi görerek yardımlarının sağlıklı olarak ulaşmasını sağlamaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL