ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Deniz uçakları, Beyşehir Gölü’ne de inecek

BEYŞEHİR Beyşehir Gölü’ne de deniz uçaklarıyla iniş ve kalkış yapılabileceği belirtildi. Deniz uçağı ile göllere de inilebilecek olması, söz konusu bölgelere yönelik turizmi geliştirmede önemli faydalar sağlayacaktır. SHGM ve Deniz..

Deniz uçakları, Beyşehir Gölü’ne de inecek

BEYŞEHİR Beyşehir Gölü’ne de deniz uçaklarıyla iniş ve kalkış yapılabileceği belirtildi. Deniz uçağı ile göllere de inilebilecek olması, söz konusu bölgelere yönelik turizmi geliştirmede önemli faydalar sağlayacaktır.

SHGM ve Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürlüğü yetkilileriyle deniz uçağı bulunan firmaların bir araya gelerek bir çalışma yaptıklarını , bu çalışmanın sonunda bölgelerin belirlendiğini anlattı.

Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürlüğü ve liman başkanlıklarıyla koordinasyon içerisinde çalışarak belirlenen bölgelerinmümkün olduğunca geniş bir alanın kapsanmasının hedeflendi.

Marmara, Ege ve Akdeniz’de çok sayıda noktaya deniz uçaklarıyla inip kalkılabileceğini açıklanırken ayrıca, Eğridir, Beyşehir,Van, Sapanca, Abant, İznik, Küçükçekmece ve Büyükçekmece göllerine de deniz uçağı ile iniş kalkış yapılabilecek

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL