ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Derbentliler festivalde buluşacak

         DERBENT – Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar, yaptığı açıklamada, 10 Haziran Pazar günü Hasan içi Koruluğu’nda saat 14.00’te başlayacak festivale bu yıl da yoğun bir katılım..

Derbentliler festivalde buluşacak

 

       DERBENT – Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar, yaptığı açıklamada, 10 Haziran Pazar günü Hasan içi Koruluğu’nda saat 14.00’te başlayacak festivale bu yıl da yoğun bir katılım beklediklerini bildirdi.

 Festivalde konservatuar ve yerel sanatçıların sahne alacağını, aşık ve ozanların iştirakiyle etkinliğin daha da renkli geçeceğine inandığını belirten Acar, Derbent Gençlik Spor kulübü bünyesinde faaliyetlerini yürüten kick boks takımının gösterilerinin de yer alacağını belirtti. Acar, festivalde katılımcılara yörede yetişen çilek vb. gibi ürünler ile Derbent’in meşhur fırın böreği ve ayran ikramının olacağını kaydetti.

Birlik ve beraberlik duygularını pekiştiren bu tür etkinliklerin önemine dikkati çeken Acar,  festivalin ilçe dışında yaşayan Derbentliler’in bir hasret giderme şenliği olarak da görülebileceğini belirterek, “Geleneksel festivalimizde ilçe halkımız ile tüm Konyalı hemşehrilerimizi aramızda görmek istiyor, herkesi etkinliğimizde bir araya gelmeye davet ediyoruz.”dedi.(

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL