ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Emekliler Konağı Hizmete Girdi

Beyşehir – Tarihi Taşköprü karşısında bulunan ve Emekliler Konağı olarak modernize edilen mekan gerçekleştirilen törenin ardından açılarak emeklilere hizmet vermeye başladı. Konaktan istifade edecek 50 ve üst yaş grubundakiler, mekana..

Emekliler Konağı Hizmete Girdi

Beyşehir – Tarihi Taşköprü karşısında bulunan ve Emekliler Konağı olarak modernize edilen mekan gerçekleştirilen törenin ardından açılarak emeklilere hizmet vermeye başladı. Konaktan istifade edecek 50 ve üst yaş grubundakiler, mekana yerleştirilen internet imkanından da istifade edebilecek.

BSA kanalı kenarındaki Emekliler Konağı’nın açılışında konuşan Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, mevcut yapının daha önce madde bağımlı ve farklı grupların mesken edindiği bir mekan halinde iken gelen talepler üzerine İlçe Belediyesi tarafından bakım ve onarımdan geçirilerek modern bir Emekliler Konağı haline dönüştürüldüğünü söyledi.

Geçmişte avcılar kulübü olarak bilinen mekanı yıkmak yerine emeklilerin istifadesine sunulabilecek bir mekan haline getirdiklerini aktaran Özaltun, “Emeklilerimizden de gelen talepler vardı. Onların talebi doğrultusunda çalışmalara başladık. Beyşehir’imizin emeklilerine, amcalarımıza, dayılarımıza hayırlara vesile getirmesini diliyorum.”dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu ise, konuşmasında, emekliler ile gençlere verilen değerin bir yerleşim yerini veya bir memleketin ulaştığı kültür seviyesini gösterdiğini söyledi. Her yere emekliler konağı yapılabileceğini vurgulayan Babaoğlu, “Ama, böylesine güzel bir yere Emekliler Konağı yapılması Belediye Başkanımızın bence çok büyük bir nezaketi ve onlara verdiği değeri gösteriyor. O nedenle ben kendisini tebrik ediyorum. İnşallah, gençlerimize, emeklilerimize, kadınlarımıza, engellilerimize yönelik çalışmalar ne kadar çok ilçemizde olursa, o kadar o ilçe yaşanılabilir bir ilçe haline dönüşür. Ben buna yönelik adımları görüyorum Beyşehir’de. Konağımızın emeklilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”dedi.

Konuşmaların ardından AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük ve Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, SÜ Ali Akkanat Turizm Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Abdullah Öztürk ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol tarafından kesilen kurdelanın ardından açılış gerçekleştirildi ve mekan emeklilerin  hizmetine açıldı.

Ardından mekanda oluşturulan şark köşesine oturan protokol, emekliler ve vatandaşlar bir süre sohbet etti.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL