ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Omuzlarında Türk bayrağıyla polis için yürüdüler

BEYŞEHİR –  Beyşehirli doğaseverler, Türk  Polis Teşkilatı’nın 170.kuruluş yıldönümü anısına yürüyüş etkinliği düzenledi.         Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği’ne bağlı faaliyet gösteren Beyşehir Doğa Yürüyüşleri Topluluğunca  “Yeşildağ Kocaasman..

Omuzlarında Türk bayrağıyla polis için yürüdüler

BEYŞEHİR –  Beyşehirli doğaseverler, Türk  Polis Teşkilatı’nın 170.kuruluş yıldönümü anısına yürüyüş etkinliği düzenledi.
         Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği’ne bağlı faaliyet gösteren Beyşehir Doğa Yürüyüşleri Topluluğunca  “Yeşildağ Kocaasman Yaylası Yürüyüşü” etkinliği gerçekleştirildi.
         Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, son yürüyüş organizasyonunu polis teşkilatının kuruluş yıldönümü çerçevesinde düzenlediklerini söyledi.
        Pazar Günü sabah saat 09.00’da start alan  8 kilometrelik etabı olan yürüyüşün Yeşildağ Mahallesi’nde başlayıp yine burada sona erdiğini belirten  Büyükkafalı, doğaseverlerin katılımıyla  etkinliğe yoğun ilgi gösterdiğini belirtti.
        Büyükkafalı, güvenliğin emanet edildiği kolluk kuvvetlerine büyük bir minnet duygusu içerisinde olduklarını Türk Polis Teşkilatı’nın  bu manada  kuruluş yıldönümünü tebrik ettiklerini kaydetti. 
        Yürüyüş etkinliğine Beyşehir Emniyet Müdür Yardımcısı Emniyet Amiri Sefa Mercan ile Komiser Yardımcısı İmdat Erdil ve teşkilat mensupları da katıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL