ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Filenin Sultanlarına Başarı Dileği

  HÜYÜK-Hüyük Belediye Başkanı Nusret Akgümüş, Konya’da filelerin sultanı olan ilköğretim öğrencisi olan voleybolculara Türkiye şampiyonasında başarı diledi. Hüyük Yunus Emre İlköğretim Okulu Kız Voleybol Takımı, Konya’da yapılan il birinciliği..

Filenin Sultanlarına Başarı Dileği

 

HÜYÜK-Hüyük Belediye Başkanı Nusret Akgümüş, Konya’da filelerin sultanı olan ilköğretim öğrencisi olan voleybolculara Türkiye şampiyonasında başarı diledi.

Hüyük Yunus Emre İlköğretim Okulu Kız Voleybol Takımı, Konya’da yapılan il birinciliği müsabakalarında karşısına çıkan tüm rakiplerini yenerek ipi göğüsledi. Bu başarısıyla Konya şampiyonu olan voleybolcular, ilçenin adeta gururu haline geldi.

Belediye Başkanı Akgümüş, Hüyük ilçesine Konya şampiyonluğu kazandıran voleybolcular ile okul idarecisi ve öğretmenlerini makamında kabul etti.

Kabulde, başarıda emeği geçen herkesi tebrik eden ve kısıtlı imkanlara rağmen voleybolcuların zor bir mücadelenin üstesinden geldiğini ifade eden Akgümüş, ilçenin sesini duyurup Konya’yı Türkiye şampiyonası grup maçlarında temsil etme hakkını kazandığını dile getirerek, şunları kaydetti:

 “Konya’da şampiyon olan takımımız, Türkiye’de neden şampiyon olmasın. Belediye olarak bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da sporcularımızın ve başarının her zaman yanında olduğumuzu bir kez daha belirtmek istiyorum.  Takımımızı, bu uzun soluklu maratonun sonunda Türkiye şampiyonu olarak görmeyi çok arzu ediyoruz.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL