ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Genç Tarihçilerden Tiyatro Oyunu

BEYŞEHİR – Selçuk Üniversitesi (SÜ) Genç Tarihçiler Topluluğu tarafından SÜ Beyşehir Ali Akkanat Meslek Yüksekokulu’nun daveti üzerine  Çanakkale Zaferi’nin 100.Yılı Anma Etkinlikleri kapsamında bir program düzenlendi.       Feride Akkanat..

Genç Tarihçilerden Tiyatro Oyunu

BEYŞEHİR – Selçuk Üniversitesi (SÜ) Genç Tarihçiler Topluluğu tarafından SÜ Beyşehir Ali Akkanat Meslek Yüksekokulu’nun daveti üzerine  Çanakkale Zaferi’nin 100.Yılı Anma Etkinlikleri kapsamında bir program düzenlendi.
       Feride Akkanat Kız Yurdu’nda gerçekleştirilen programda şiir, türkü dinletileri ve tiyatro gösterisinden oluşan etkinlikler gerçekleştirildi.
       Programa Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Özdemir, İlçe Emniyet Müdürü Serdar Şahin, SÜ Ali Akkanat Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr.Aziz Öztürk,  Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı ile üniversite öğrencileri ve çok sayıda izleyici katıldı.
       Yaklaşık 1,5 saat süren program büyük beğeni toplarken, katılımcıların sık sık alkışlarla kestiği tiyatro gösterisi ise zaman zaman salonda duygusal anların yaşanmasına sebep oldu.  Oyunun son bulmasıyla birlikte salonu dolduranlar  25 kişiden oluşan ekibi ayakta alkışladı.  

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL