ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Hayırsever Akkanat’tan Beyşehir”e Yeni Yurt

            Akkanat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Akkanat, Beyşehir’e yeni bir yükseköğrenim yurt binası daha yaptırmak için hazırlanan protokole imza attı. Beyşehir Kaymakamlık makamında düzenlenen protokol törenine İlçe..

Hayırsever Akkanat’tan Beyşehir”e Yeni Yurt

            Akkanat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Akkanat, Beyşehir’e yeni bir yükseköğrenim yurt binası daha yaptırmak için hazırlanan protokole imza attı. Beyşehir Kaymakamlık makamında düzenlenen protokol törenine İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, iş adamı Ali Akkanat, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Taşdelen ve Bey Arık Tekstil Fabrikası Genel Müdürü Cahit Dursun katıldı. Yeni yurt binasına ilişkin protokolün imzalanmasının ardından bir açıklamada bulunan Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, hayırsever işadamı Akkanat’ın yıllardır yöreye yaptığı yatırımlarla ekonomik, kültürel ve eğitim alanında bölgenin canlanmasını ve adeta şaha kalkmasını sağladığını belirtti.
            Hayırsever iş adamı Ali Akkanat ise, ismi “Ömer Akkanat” olacak, 500 öğrenci kapasiteli ikinci bir yurt binası yaptırmaktaki amacının, Beyşehir’deki öğrenci barınağı sayısının çoğalmasına katkıda bulunmak olduğunu söyledi. Akkanat, Beyşehir yerleşkesindeki fakülte ve yüksekokulların Selçuk Üniversitesi bünyesinde kalmasını istediklerini de vurgularken, “Çünkü, biz burada çalışmalara Selçuk olarak başladık, Selçuk olarak devam etmesini istiyoruz. Bu konuda şu anda bir sıkıntı yok, inşallah da olmayacaktır” dedi.
            Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı da, Selçuk Üniversitesi’nin il merkezindeki en büyük kampüsünden sonra en büyük yerleşke ve kampüsünün Beyşehir’de olduğunu belirterek, “Bu kampüsün oluşumunda tabi ki en büyük pay sahibi Akkanat Holding yönetim kurulu başkanı sayın Ali Akkanat’tır.Yeni bir yurdun yapılmasının protokolü bugün imzalandı, memleketimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL